αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

Critic's choice

Ηχώ διαμαρτυρίας από τους Jaimeo Brown Transcendence

Από -

Διάλογος τέχνης και ιστορίας, κάλεσμα ελευθερίας σε λεξιλόγιο μπλουζ, τζαζ, χιπ-χοπ. To Jaleo Brown Transcendenc, ένα σπουδαίο υππερ-jazz σχήμα έρχεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (27/1)

Είναι ένα μουσικό poject που στηρίζεται στα ανοίγματα της σύγχρονης jazz σε ποικίλους χώρους, χρόνους και δημιουργικές αισθητικές που έχουν κοινωνικές διαστάσεις. Το δημιούργησαν πριν από μερικά χρόνια στην Νέα Υόρκη ο ντράμερ και συνθέτης Jaimeo Brown και ο κιθαρίστας / παραγωγός Chris Sholar και στηρίζεται στην χρήση παλιών ηχογραφήσεων work songs, blues και jazz – αλλά και άλλων tracks της folk μουσικής ιστορίας του κόσμου – πάνω στις οποίες “χτίζεται” μια νέα μουσική δημιουργία σύγχρονης jazz, με χρήση hip hop, ηλεκτρονικών και άλλων στοιχείων που φέρνουν όλα αυτά που φέρει ιστορικά η μουσική των μαύρων σε σημερινό πλαίσιο. Μαζί με τους Brown και Sholer συμμετέχει στο project – που έχει ήδη δύο πολύ ενδιαφέροντα άλμπουμ, “Transcendence” και “Work Songs”. Οι Jaimeo Brown Trancendence έρχονται στη στη Μικρή Σκηνή της Στέγης (27/1).

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό μουσικής

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS