αθηνόραμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

Check it out

Dinner theatre: βρες τον δολοφόνο!

Ο δολοφόνος ξαναχτυπά στο «El Convento del Arte» κι εσείς πρέπει να τον βρείτε συμμετέχοντας σε ένα δείπνο μυστηρίου! Μην αγχώ­νεστε, η ομάδα του «Βρες τον δολοφόνο» θέλει απλώς να σας δια­σκεδάσει, γι’ αυτό σας καλεί σε αυτήν την ιδιότυπη θεατρική εμπειρία: την ώρα που απολαμβάνετε το φαγητό ή το ποτό σας, παρακολουθείτε ένα δρώμενο κατά τη διάρκεια του οποίου γίνεται ένας φόνος.

Στη συνέχεια, εσείς το παίζετε... ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, κάνετε ανακρίσεις κ.λπ. Τους υπόπτους ερμηνεύουν ηθοποιοί οι οποίοι αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι τους ρωτάτε, προκαλώντας έτσι άφθονο γέλιο. Βάλτε μπρος το αστυνομικό σας δαιμόνιο, οι παραστάσεις ξεκίνησαν!

Στη νέα παράσταση με τίτλο «Reunion μετά θάνατον» οι απόφοιτοι της τάξης του ’87 μιας αμερικάνικης κωμόπολης κάνουν Reunion, 30 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. Όμως το Reunion παίρνει μια παράξενη τροπή καθώς οι συμμαθητές βρίσκονται παγιδευμένοι στη σκιά ενός εγκλήματος που δεν γνώριζαν καν ότι διαπράχθηκε.


H ομάδα του Βρες το Δολοφόνο επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο, ξεκαρδιστικό μυστήριο. Ένα κλασικό αμερικάνικο σχολείο και ο κόσμος των 80’s σας περιμένουν να έρθετε, να εξετάσετε τα στοιχεία, να ανακρίνετε τους υπόπτους και, φυσικά, να βρείτε το δολοφόνο.


Όπως πάντα θα λάβετε ενεργό ρόλο στην εξιχνίαση του μυστηρίου, καθώς απολαμβάνετε το μενού του El Convento Del Arte που επιμελείται ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας.

Κρατήσεις & πληροφορίες παραστάσεων:
6943 770690
info@vrestondolofono.gr

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS