αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

Τάση

Conceptual bar: όταν τα κοκτέιλ διηγούνται ιστορίες

Από -

Τα conceptual μενού ανήκουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή trend της μπάρας.

 «The Gin Joint»
«The Gin Joint»

Τι θα λέγατε αν για την έξοδο σας είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια γευστική βόλτα στην χώρα της Αλίκης των θαυμάτων ή να μπείτε μέσα σε μια χρονομηχανή με προορισμούς το Σικάγο, την Σιγκαπούρη, την Νέα Υόρκη και την παλιά Αθήνα; Για να το κάνετε αρκεί να πάτε μέχρι το «The Gin Joint», στην πρώτη περίπτωση και στη δεύτερη να ανέβετε στο «A for Athens».

Τα περισσότερο μπαρ το έχουν ρίξει στην έρευνα και στην μελέτη με στόχο να δημιουργήσουν μια αβανταδόρικη θεματική ενότητα μίξεων. Τα conceptual μενού ανήκουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή trend της μπάρας. Οι mixologists αντλούν έμπνευση από τις ταινίες, από τις ανθρώπινες σχέσεις, την τέχνη, την ιστορία των cocktails, από μητροπόλεις των spirits… και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και τις υιοθετούν στις συνταγές τους.

 «Old Dog»
«Old Dog»

Βγαίνεις και η εμπειρία του «πίνειν» πάει σε άλλο level. Καθώς ξεφυλλίζεις το cockail μενού ανακαλύπτεις το story που κρύβεται από πίσω και πριν γευτείς το ποτό έχεις πάρει ήδη μια πρώτη γεύση από αυτό που εκφράζει. Η νέα τάση έδωσε στους bartenders το πάτημα για να ενεργοποιήσουν στο φουλ την φαντασία και την δημιουργικότητα τους και σε εμάς την δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις εξόδους με πιο πρωτότυπες και fun επιλογές.

Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα: Στο «Old Dog», τα cocktails έχουν προκύψει από τα χαρακτηριστικά διάσημων κυνηγόσκυλων, στο θρυλικό « 42. Athens Bar» κάθε συνταγή μας μιλάει, με τον τρόπο της, για τις σχέσεις ανάμεσα στο δυο φύλλα, στο «The Clumsies» κάνουμε μια εντυπωσιακή περιήγηση στο παρελθόν και στο παρόν, για να μεταπηδήσουμε στο μέλλον, στο «Baba au rum» μαθαίνουμε περισσότερα για την avant garde σκηνή και στο «Theory Bar and More» γινόμαστε παιδιά για να απολαύσουμε την φρέσκια Φρουτοποτία.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS