αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

Critic's choice

Boris: Οι τρεις noisy Γιαπωνέζοι

Από -

Δύσκολα κατατάξιμοι, αινιγματικοί και – για πολλούς – θρυλικοί πλέον, οι Boris είναι ένα σχήμα που έχει ξεπεράσει μουσικά είδη και ετικέτες. Νoise rock, avant-garde metal, drone, sludge, ambient, experimental, psychedelic rock, shoegaze ή dream pop, η μουσική τους ακούγεται live στο "Fuzz" (21/12).

Ο Atsuo (ντραμς), η Wata (κιθάρα) και ο Takeshi (μπάσο, κιθάρα) –και οι τρεις στα φωνητικά– σχηματοποιούν το (μουσικά) πολυμορφικό και πολυεπίπεδο γκρουπ Boris εδώ και τουλάχιστον μια εικοσαετία, όντας ακατάτακτοι και μη ταξινομήσιμοι. Χάριν ευκολίας, τους τοποθετούμε σε ένα ευρύ μεταλλικό και noisy πεδίο, ενώ η πολυμορφία των 23 studio albums που έχουν κυκλοφορήσει μέσα σε αυτό το διάστημα μας λέει ξεκάθαρα πως οι κατευθύνσεις τους είναι no wave και παραμένουν κάθε φορά απρόβλεπτες. Ως αποτέλεσμα, τώρα, ξεπερνούν πάντα τον τυπικό εξπεριμενταλισμό που θα περίμενε κάποιος από ένα γκρουπ το οποίο παραμένει επικοινωνιακό και δημοφιλές, ενώ οι στοχεύσεις του είναι out και avant. Οι Boris έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας («Fuzz», 21/12), στο πλαίσιο μιας tour για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του εμβληματικού τους άλμπουμ «Pink».

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό μουσικής

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS