αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

News

2 εικαστικά εγκαίνια στο Κολωνάκι

Έργα από τους χώρους της ζωγραφικής, της χαρακτικής και της γλυπτικής φιλοξενούνται σε δύο γκαλερί από τις 12/1.

Ζωγραφική-χαρακτική σε διάλογο

 Χριστόφορος Κατσαδιώτης,
Χριστόφορος Κατσαδιώτης, "Fragile"

Τα χαρακτικά και ζωγραφικά έργα των Χριστόφορου Κατσαδιώτη και Τζένης Κωδωνίδου φιλοξενούνται από τις 12/1 έως τις 4/2 σε μια έκθεση στη γκαλερί Ζουμπουλάκη. Οι χαρακτικές συνθέσεις που εκθέτει ο Χριστόφορος Κατσαδιώτης έχουν τίτλο «Ποιητικά Περιστατικά», χαρακτηρίζονται από απαλούς χρωματικούς τόνους και αποτελούν τις ιδιότυπες εικαστικές σημειώσεις του καλλιτέχνη για τον κόσμο. Τα ζωγραφικά έργα της Τζένης Κωδωνίδου παρουσιάζονται υπό τον τίτλο «Notes on ambiguity». Μέσα από διάφορες εικαστικές πρακτικές, όπως το κολάζ, η επιζωγράφιση, το σχέδιο και η οικειοποίηση, η εικαστικός αφηγείται ιστορίες, αναμνήσεις, φόβους και προσδοκίες και καταγράφει συναισθήματα που προκαλούνται από την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα.

Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20, 2103608278

«Homo Faber» της Μάριον Ιγγλέση

 Μάριον Ιγγλέση,
Μάριον Ιγγλέση, "Homo Faber"

Δύο γλυπτικές εγκαταστάσεις και μία σειρά χαρακτικών παρουσιάζει η εικαστικός Μάριον Ιγγλέση στην αίθουσα τέχνης «Έκφραση – Γιάννα Γραμματοπούλου», από τις 12/1 έως τις 4/2. Στην έκθεση με τίτλο «Homo Faber» στην οποία εκφράζεται η προσπάθεια του ανθρώπου - εφευρέτη να ελέγξει επιτυχημένα ή όχι τη μοίρα του, η εικαστικός περιλαμβάνει τα γλυπτά ενός γαϊδουριού και μιας ομάδας ανθρώπινων σωμάτων φτιαγμένα από γκρίζο πυλό. Σε αντίθεση με τα μουντά γλυπτά έρχονται οι πολύχρωμες λινοτυπίες τις εικαστικού, οι οποίες τυπώνονται σε ένα πολύ λεπτό χαρτί το οποίο μεταχειρίζεται σαν ύφασμα και παραπέμπει στην υφαντική τέχνη της Δυτικής Αφρικής.

Έκφραση – Γιάννα Γραμματοπούλου, Βαλαωρίτου 9, 2103607598, 2103607546

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS