Θέμα

Τρία ξεχωριστά live events στην Αγγλικανική Eκκλησία

Από -

Στη συνέχεια των St. Paul Sessions, τρεις πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες σύγχρονης μουσικής που φιλοξενούνται στον ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

The Man from Managra

Είναι ένα project πίσω από το οποίο βρίσκεται ο Coti K – μετά από τον ομώνυμο προσωπικό δίσκο που κυκλοφόρησε το 2014. Στον ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου ο Coti K. (φωνή και μπάσο) παρουσιάζει κομμάτια από το πρότζεκτ του «The Man from Managra», έχοντας στο πλάι του μια πλειάδα εξαιρετικών μουσικών: τον Πάνο Γαλάνη (ντραμς), την Λαμπρινή Γρηγοριάδου (μπάσο), την Ρένα Ρασούλη (πλήκτρα), τον Γιώργο Αβραμίδη (τρομπέτα) και τον James Wylie (σαξόφωνο). (20/1)

Peter Broderick

Επιστροφή ενός χαρισματικού (πολυ)μουσικού που ξέρει πως να παράγει αισθήματα με ήχους ακόμα και μέσα από ειδικές παραγγελίες που κατά καιρούς του κάνουν. [Ο πρόσφατος δίσκος του «All Together Again» είναι γεμάτος από τέτοια κομμάτια που του έχουν ζητήσει να γράψει για ποικίλες περιστάσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις]. Ο Broderick παίζει πιάνο, κιθάρα και βιολί. (4/2)

Prurient

Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση μουσικού χαμαιλεοντισμού πάνω στο dark electronic πεδίο, ο Dominick Fernow ή Prurient δίνει εδώ και μια εικοσατία περίπου μια ποικιλόμορφη σειρά από μουσικές που αντικατοπτρίζονται σε ανάλογη δισκογραφική παρουσία. Μόλις προ μηνός κυκλοφόρησε το πολλαπλό άλμπουμ «Rainbow Mirror» που κατά κάποιον τρόπο υπογραμμίζει την καλλιτεχνική του βαρύτητα στο σύγχρονο μουσικό τοπίο. (10/2)

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα * e-mail
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης