Οι Tiger Lillies είναι ξανά εδώ!

Το λονδρέζικο cult γκρουπ επιστρέφει στην Ελλάδα με μια τουρνέ κατά την οποία παρουσιάζει... τα χειρότερα τραγούδια του!

Οι Tiger Lillies είναι ξανά εδώ!

Μια περιοδεία με τίτλο The Very Worst of the Tiger Lillies που περιλαμβάνει Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο και, φυσικά, Αθήνα (ή Πειραιά): Βεάκειο 19 Ιουνίου, Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη (24 Ιουνίου).

Οι Tiger Lillies είναι ξανά εδώ! - εικόνα 1

Η σχέση αγάπης που δένει το ελληνικό κοινό με τους Tiger Lillies κρατάει χρόνια και έχει διάφορες όψεις. Αυτή η σχέση ξεκίνησε με το Tiger Lillies Circus το 2003 και έφτασε ως το προπέρσινο αφιέρωμα στην Edith Piaf. Οι Tiger Lillies, μέσα από ένα περίεργο και εντελώς δικό τους μείγμα κλασικού καμπαρέ, σκληροπυρηνικού πανκ, ιδιόρυθμου μιούζικαλ, παρεκτερπόμενης jazz κ.λπ. δίνουν μια ιδιαίτερη εικόνα του κόσμου που δεν έχει καμιά σχέση με τις μέινστριμ αντιλήψεις. Ο Martyn Jacques, ο Adrian Stout και ο Jonas Golland έρχονται για να μας μαγέψουν με τα καλύτερα κομμάτια της σχεδόν 30χρονης πορείας τους. Κομμάτια που πιθανόν να είναι και τα χειρότερα!

Παραστάσεις ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΒΕΑΚΕΙΟ | Τρίτη 19 Ιουνίου 9:30 μμ ΑΘΗΝΑ | ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ | Κυριακή 24 Ιουνίου 9:30 μμ Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά Προπώληση Εισιτηρίων: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 20€ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ/ΑΝΕΡΓΩΝ: 15€ Τηλεφωνικά στο 211-800 51 41 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/the-very-worst-of-the-tiger-lillies/ και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, ανά την Ελλάδα: EKO, ΒP, METRO & My Market, Shell, SEVEN SPOTS, RELOAD, MEDIA MARKT, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος, Viva Spot Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni's

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Πηνελόπη" του Φωρέ και "Μετζέ" του Σαμάρα στα "Ολύμπια": Σημαίνουσες συναυλιακές πρεμιέρες γαλλικών λυρικών έργων με ελληνικό ενδιαφέρον

Δύο ιστορικής σημασίας παραγωγές γαλλικής όπερας με ελληνικό ενδιαφέρον απολαύσαμε το τελευταίο τρίμηνο στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
31/05/2024

"Come Out And Play": Οι Offspring γιορτάζουν τα 40 ερχόμενοι στην Ελλάδα

Τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους και τρεις από τότε που άναψαν παγκόσμιες φωτιές με το "Smash", οι Καλιφορνέζοι καταφτάνουν στην Αθήνα με διάθεση για πάρτι (Κυριακή 9/6, Πλατεία Νερού), υποσχόμενοι εκρηκτικό ξεκίνημα στο φετινό Release Athens Festival.

"Τόσκα": Η επιστροφή ενός πολυαγαπημένου μουσικού θρίλερ

Η "Τόσκα" του Πουτσίνι σε σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα, μια μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιστρέφει, με εν μέρει νέα διανομή, για 4 παραστάσεις (1-2, 6 & 11 Ιουνίου) στο Ηρώδειο, εγκαινιάζοντας το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών.

Δέκα μέρες έμειναν για την έναρξη του Release Athens 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για το αγαπημένο φεστιβάλ έχει ξεκινήσει.

Προετοιμαστείτε για το desert noir ταξίδι των Still Corners στο "Gagarin 205"

Επιλέξαμε πέντε κομμάτια που ανυπομονούμε να ακούσουμε στο live της dream pop μπάντας.

Maustetytöt: Γνωρίζουμε καλύτερα τη φινλανδική indie band από τα "Πεσμένα Φύλλα"

Οι αδελφές Karjalainen, που εμφανίζονται στην τελευταία ταινία του Άκι Καουρισμάκι έρχονται για μια συναυλία για σινεφίλ στο "Gazarte".

Οι Chores για μία μοναδική συναυλία στην ΕΛΣ

Με πάνω από εκατόν είκοσι συμμετέχουσες επί σκηνής, οι Chóres προσεγγίζουν τις ποικιλόμορφες αυτές συνθέσεις με τη φρέσκια και αντισυμβατική ματιά που χαρακτηρίζει τη σταθερά ανερχόμενη πορεία τους.