Ένας ηχητικός γαλαξίας στη Στέγη

Το Klangforum Wien είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύνολα σύγχρονης μουσικής στη διεθνή σκηνή.

Ένας ηχητικός γαλαξίας στη Στέγη

Το Klangforum Wien είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύνολα σύγχρονης μουσικής στη διεθνή σκηνή.

Ένας ηχητικός γαλαξίας στη Στέγη - εικόνα 1

Πρόκειται για μουσική ομάδα που δρα συλλογικά και έχει ως καλλιτεχνική στόχευση την προβολή έργων νέων, κυρίως, δημιουργών που προέρχονται από όλες τις τάσεις της σύγχρονης σύνθεσης. Στην εδώ συναυλία της (Στέγη, 12/1) παρουσιάζει πρόσφατα έργα των Alberto Posadas (“Tratado dello inasible”), Beat Furrer (“Lineadell’orizzonte”) , Μιχάλη Λαπιδάκη (“Howl” – από το γνωστό ποίημα του Ginsberg) και Pierluigi Billone (“Ebe und anders”), μέσα σε έναν ηχητικό γαλαξία που εκτείνεται από την θεωρία των fractals ως τους απόηχους της experimental jazz. Όπως συνηθίζει το Klangforum Wien στις συναυλίες του, μετά θα ακολουθήσει συζήτηση με τους θεατές.

Περισσότερες πληροφορίες

Klangforum Wien

  • Κλασική μουσική

Το σημαντικό πολυεθνικό σύνολο σύγχρονης μουσικής ερμηνεύει νέα έργα των Alberto Posadas («Tratado dello inasible»), Beat Furrer («Linea dell’orizzonte»), Μιχάλη Λαπιδάκη («Howl») και Pierluigi Billone («Ebe und anders»).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

18/04/2024

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).