Κώστας Λειβαδάς: 18 χρόνια δρόμος

Το διπλό αυτό άλμπουμ έχει υπότιτλο «Τα πιο αγαπημένα τραγούδια του»

Κώστας Λειβαδάς: 18 χρόνια δρόμος

Το διπλό αυτό άλμπουμ έχει υπότιτλο «Τα πιο αγαπημένα τραγούδια του»

Κώστας Λειβαδάς: 18 χρόνια δρόμος - εικόνα 1

Το διπλό αυτό άλμπουμ έχει και υπότιτλο «Τα πιο αγαπημένα τραγούδια του», χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι τα πιο αγαπημένα για τον ίδιο, για τον κόσμο ή και για τους δυο μαζί. Το γεγονός είναι ότι παρακολουθώ την καλλιτεχνική πορεία του Λειβαδά όλα αυτά τα χρόνια έχοντας καταλήξει από νωρίς πως πρόκειται για λίαν ικανό μουσικό, συνθέτη, παραγωγό που επικεντρώνεται στην ουσία του τραγουδιού και της μουσικής ακόμα και όταν κάνει επιτυχίες - ή, καλύτερα, κυρίως όταν κάνει επιτυχίες. Οι ιδέες του κινούνται σε ευρεία (μουσική / αισθητική) γκάμα και συνήθως πιάνουν. Ο Κώστας είναι ένας μοντέρνος δημιουργός που γνωρίζει από (παραδοσιακή ή μη) παράδοση και σύγχρονη εφαρμοσμένη μουσική τέχνη και – σε κάποιες περιπτώσεις – φτιάχνει πραγματικά διαμαντάκια. Μερικά από αυτά έχουν ήδη εγγραφεί στο τρέχον μουσικό μας DNA και αυτό το διπλό άλμπουμ έρχεται να τα συνοψίσει. Μαζί με την άλλη, διόλου αμελητέα, ιδιότητά του: αυτή του αξιόλογου ερμηνευτή. (Feelgood)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Thievery Corporation και τους Black Pumas

Μαζί τους, το πολυμελές super group από τη Νέα Υόρκη, οι The Budos Band.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Borderline 2024, με Κολομβιανές "βασίλισσες" του reggaeton και χιπ χοπ από την Αφρική

Το ανήσυχο φεστιβάλ επιστρέφει για 13η χρονιά, σε μια τριήμερη εκδοχή (26, 27 & 28/4) που –ως συνήθως– αδιαφορεί για ταμπέλες και είδη, προσπαθώντας να ψηλαφήσει το μέλλον της σύγχρονης ηχητικής έκφρασης.

Massive Attack: Το "Mezzanine" δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών.

Ο Μιχάλης Καλκάνης μάς ξεναγεί στον δυνατό ηχόκοσμό του στο "Half Note Jazz Club"

Ένα μουσικό ταξίδι με μελωδίες που άλλοτε "ακουμπάνε" περισσότερο στη Δύση και θυμίζουν κινηματογραφικά soundtracks, και άλλοτε "μυρίζουν" Ελλάδα και Βαλκάνια.

Αυτό είναι το πλήρες line-up της πρώτης μέρα του AthensRocks 2024

Οι Spiritualized, οι The Armed και οι Πεθαίνουν στο Τέλος θα πλαισιώσουν τους Queens of the Stone Age.

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.