200 κιθάρες = 1200 χορδές (τουλάχιστον)!

Ο Βαγγέλης Μπουντούνης, η Μάρω Ραζή και οι κιθαριστές τους δίνουν μια συναυλία για τη «Μέριμνα» στο Μέγαρο Μουσικής (7/3).

200 κιθάρες = 1200 χορδές (τουλάχιστον)!

Ο Βαγγέλης Μπουντούνης, η Μάρω Ραζή και οι κιθαριστές τους δίνουν μια συναυλία για τη «Μέριμνα» στο Μέγαρο Μουσικής (7/3).

200 κιθάρες = 1200 χορδές (τουλάχιστον)! - εικόνα 1

Κινηματογραφικές μουσικές (έργα των Nino Rota, Maurice Jarre, Yann Tiersen και Βαγγέλη Μπουντούνη), «Ένα Τραγούδι για τον Μάνο» (για τα 90 χρόνια από τη γέννησή του), «Μια γιορτή για την Κιθάρα» (με έργα για κιθάρα διασκευασμένα από τον Μπουντούνη). Αυτό είναι το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι String Demons (Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης, βιολί και τσέλο αντιστοίχως) και το σύνολο «Οι Κιθαριστές» μαζί με την σοπράνο Χριστίνα Σπηλιακοπούλου υπό την γενική επίβλεψη και επιμέλεια του Βαγγέλη Μπουντούνη και της Μάρως Ραζή. Συμμέτοχοι σ’ αυτό το εκλεκτό μουσικό πρόγραμμα είναι οι Ελεάννα Κωνσταντά (τραγούδι), Χαράλαμπος Γούλας (κιθάρα, κρουστά), Όσβαλντ Αμιράλης (μπάσο), Χάρης Παναγιωτόπουλος (κρουστά), Τρίο κιθάρας "Αντελετακ'', Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, και άλλοι σολίστ και καθηγητές κιθάρας. Η συναυλία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων κοινωνικής προσφοράς της «Μέριμνας».

Περισσότερες πληροφορίες

«200 Κιθάρες»

  • Κλασική-Σύγχρονη

Η μεγάλη μουσική εκδήλωση των Βαγγέλη Μπουντούνη και Μάρως Ράζη με τους String Demons και τους Κιθαριστές σε έργα Nino Rota, Maurice Jarre, Yann Tiersen καθώς και σε άλλα έργα για κιθάρα, σε διασκευή Βαγγέλη Μπουντούνη. Συμμετέχουν η σοπράνο Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, η Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κ.ά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

16/04/2024

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".

Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για άλλη μια βραδιά οι "Ποιητές μας τραγουδούν"

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντιούνται ξανά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός".