Γιάννης Χαρούλης: Σαν rock icon!

Ο καλλιτέχνης με τα ταχύτερα sold out στην ελληνική συναυλιακή πραγματικότητα εμφανίζεται στο Κατράκειο στις 16 και 17/9 .

Γιάννης Χαρούλης: Σαν rock icon!

Ο καλλιτέχνης με τα ταχύτερα sold out στην ελληνική συναυλιακή πραγματικότητα εμφανίζεται στο Κατράκειο στις 17/9.

Γιάννης Χαρούλης: Σαν rock icon! - εικόνα 1

Αυτήν τη στιγμή είναι ο καλλιτέχνης με τα ταχύτερα sold out στην ελληνική συναυλιακή πραγματικότητα – το «μετρήσαμε» και στην επαρχία το καλοκαίρι. Δημοφιλέστατος σε κάθε επίπεδο, ως ερμηνευτής ο Γιάννης Χαρούλης διαθέτει μία από τις πιο στερεές αντρικές φωνές, με ευρεία γκάμα: από την (ξυλουρέικη ή μη) κρητική παράδοσή του μέχρι την κλασικά έντεχνη διαμόρφωσή του μέσα από τη μουσική των μεγάλων μας συνθετών. Ο κόσμος καταλαβαίνει την ποιότητα και την αλήθεια τις οποίες εκφράζει με το τραγούδι και το λαούτο του στη σκηνή και τον αγκαλιάζει με λατρεία – όπως το κάνει μόνο για τα rock icons! Ο Γιάννης Χαρούλης εμφανίζεται στο Κατράκειο στις 16 και 17/9.

Update: τα εισιτήρια της 17ης Σεπτεμβρίου έκαναν φτερά. Μένει να δούμε πότε θα εξαντληθούν και εκείνα της νέας ημερομηνίας (16/7) τα οποία μόλις κυκλοφόρησαν.

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Χαρούλης

  • Ελληνική

Με έντονο το άρωμα της Κρήτης, ερμηνεύει υλικό από την προσωπική του δισκογραφία καθώς και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Ολοκληρώνει την καλοκαιθρινή του περιοδεία από την Αθήνα με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, παλιά και νεότερα, φρέσκιες ενορχηστρώσεις, ροκ ηλεκτρισμό και τη δύναμη της παράδοσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

16/04/2024

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".