Sing Me An Angel

H Μάριος Φραγκούλης ερμηνεύει spirituals στη νέα μεγάλη του συναυλία στο Ηρώδειο στις 5/9.

Sing Me An Angel

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 5/9 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για μια συναυλία αφιερωμένη στους σκοπούς του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου I Live For Me. Ο διεθνής ερμηνευτής θα τραγουδήσει σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση αποσπάσματα από το νέο, ακυκλοφόρητο, διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια. Πασίγνωστες μελωδίες και τραγούδια ψυχής που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη σε μια νέα εκδοχή με ποπ και cross-over αναφορές. Τον Μάριο Φραγκούλη θα συνοδεύει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ, ενώ θα διευθύνει ο διεθνώς αναγνωρισμένος μαέστρος της English National Opera και παλιός συνεργάτης του Μάριου Φραγκούλη, Richard Balcombe. Μαζί του θα είναι η διάσημη Νορβηγίδα σοπράνο Sissel. Οι δύο καλλιτέχνες θα μας μεταφέρουν στον κόσμο της spiritual μουσικής δίνοντας μια άκρως ατμοσφαιρική συναυλία με αγαπημένα ξένα τραγούδια που μιλάνε απευθείας στην καρδιά μας.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου I Live For Me - ‘Ολα Για Τη Ζωή Μου. Πρόκειται για Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και Χρόνια Νοσήματα με σκοπό τη μέριμνα, ψυχολογική στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα των ασθενών, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών.

Περισσότερες πληροφορίες

Μάριος Φραγκούλης

  • Μουσικές του κόσμου

«Sing Me an Angel»: ο διάσημος ερμηνευτής τραγουδάει σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση αποσπάσματα από το επερχόμενο διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια. Μαζί του η Νορβηγίδα καταξιωμένη σοπράνο Sissel και η συμφωνική ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ, υπό τη διεύθυνση του Richard Balcombe, σε μια συναυλία αφιερωμένη στους σκοπούς του ιδρύματος Ι Live For Me

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.