Metal love από τους HIM

Η attitude των HIM, με την ιδιαιτερότητα της φωνής και τους κοφτούς κιθαρισμούς να δίνουν άλλες διαστάσεις σε ωραίες μελωδίες, είναι κάτι που γοητεύει, ενώ αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του πρόσφατου δίσκου τους «Tears On Tape», που θα αποτελέσει και τη βάση για το live τους στο «Stage Volume 1» την 1η Αυγούστου.

Metal love από τους HIM

Η ιδιαίτερη μεταλλοτροπία του φινλανδικού συγκροτήματος το έχει βοηθήσει να αναδειχτεί σε ένα από τα πιο σημαντικά rock γεγονότα του νέου αιώνα – και αυτό είναι κάτι που προσμετράται αυξητικά στο ενεργητικό του με κάθε καινούργια κυκλοφορία του. Καλύπτοντας περίπου μία εικοσαετία δράσης, ο Ville Vallo και οι φίλοι του έχουν καταφέρει να επιβάλουν την ιδιότυπη –«αγαπησιάρικη»– μουσική τους σκληράδα σε μεγάλα πλήθη τόσο στην Ευρώπη όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο (και φυσικά και στη χώρα μας). Η attitude των HIM, με την ιδιαιτερότητα της φωνής και τους κοφτούς κιθαρισμούς να δίνουν άλλες διαστάσεις σε ωραίες μελωδίες, είναι κάτι που γοητεύει, ενώ αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του πρόσφατου δίσκου τους «Tears On Tape», που θα αποτελέσει και τη βάση για το live τους στο «Stage Volume 1» την 1η Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες

HIM (Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί)

  • Rock-pop-folk

Το φινλανδικό πολυαγαπημένο στα μέρη μας love metal σχήμα του Ville Vallo επιστρέφει στο πλαίσιο της περιοδείας με αφορμή το πρόσφατο άλμπουμ «Tears on Tape»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

25/04/2024

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.