Υπαρξιστικό ποπ συναίσθημα από τους Κορε.Υδρο

Ένα από τα πιο σημαντικά ελληνόφωνα σχήματα που είχαμε στη «ροκ» σκηνή μας εδώ και (πάρα) πολλά χρόνια, live στο «Six D.O.G.S.» στις 15-16/1.

Υπαρξιστικό ποπ συναίσθημα από τους Κορε.Υδρο

Ένα από τα πιο σημαντικά ελληνόφωνα σχήματα που είχαμε στη «ροκ» σκηνή μας εδώ και (πάρα) πολλά χρόνια, live στο «Six D.O.G.S.» στις 15-16/1.

Υπαρξιστικό ποπ συναίσθημα από τους Κορε.Υδρο - εικόνα 1

Οι «Απλές ασκήσεις στον υπαρξισμό», που κυκλοφόρησαν την περασμένη άνοιξη αποδείχτηκαν ο πιο listenable δίσκος του 2013. Πέρα από τις επιμέρους ποιητικές στιχουργίες του, το συγκρότημα από την Κέρκυρα έχει μια εξαιρετική αίσθηση της μελωδίας, πράγμα που κάνει τα τραγούδια του -τα πιο πολλά, έστω- να γίνονται όλο και πιο επιθυμητά προς ακρόαση. Από αυτή την άποψη, οι Κορε.Υδρο (το όνομά τους προέρχεται από τον όρο της χημείας «Κορεσμένοι Υδρογονάνθρακες») είναι ένα από τα πιο σημαντικά ελληνόφωνα σχήματα που είχαμε στη «ροκ» σκηνή μας εδώ και (πάρα) πολλά χρόνια. Με την ξεχωριστή τους δημιουργική ποιότητα, οι Κορε.Υδρο παίζουν live στο «Six D.O.G.S.» στις 15-16/1.

Περισσότερες πληροφορίες

Κόρε. Ύδρο

  • Rock-pop-folk

Οι Κερκυραίοι επιστρέφουν με υλικό μέσα από τέσσερις δίσκους γεμάτους πρωτότυπες ποπ μελωδίες και καυστικούς στίχους. Μαζί τους τα Κτίρια τη Νύχτα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

16/04/2024

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".

Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για άλλη μια βραδιά οι "Ποιητές μας τραγουδούν"

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντιούνται ξανά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός".