Το αθηνόραμα στα περίπτερα

ΤΕΥΧΟΣ 879 | 16 - 22 Μαρτίου 2017

αθηνόραμα

Αθηνόραμα Bar Awards
– Shaker Trophy 2017

Τα υποβάλαμε σε δοκιμασίες… Τα αξιολογήσαμε… Και την περασμένη Δευτέρα βραβεύσαμε όσα ξεχώρισαν! Τα καλύτερα μπαρ Αθήνας και Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν την περασμένη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Hilton. Όλη η κοινότητα του εγχώριου bartending έδωσε το παρών και απόλαυσε την αναγνώριση που της αξίζει σ’ ένα θεσμό που ήρθε για να μείνει! Διαβάστε τα highlights της τελετής, δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και μάθετε τους νικητές.

Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2017

8α Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, η Ε.Α.Κ. μοιράζει τις διακρίσεις της και εμείς εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία για να μιλήσουμε για το ελληνικό σινεμά! Διαβάστε ένα θέμα για τα προβλήματα την προσπάθεια γεφύρωσης του καλλιτεχνικού κινηματογράφου με το mainstream και φυσικά τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.

8α Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Οι «Ακυβέρνητες πολιτείες» στη σκηνή

Εθνικό Θέατρο και Θέατρο Τέχνης συνεργάζονται για πρώτη φορά! Αφορμή; Η εμβληματική τριλογία του Στρατή Τσίρκα. Η αρχή γίνεται με το ανέβασμα της «Λέσχης» κι εμείς μιλάμε με τους πρωτεργάτες της «ιστορικής» αυτής συνάντησης.

Οι «Ακυβέρνητες πολιτείες» στη σκηνή

Έναρξη της νέας εποχής για τη Λυρική

Σσσσς! Η Λυρική γίνεται ναός! Από 23 Μαρτίου έως 9 Απριλίου η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει στις νέες της εγκαταστάσεις, στο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», μια σειρά από events που είναι αφιερωμένα στη λατρεία, θεϊκή και ανθρώπινη, εγκαινιάζοντας έτσι τη νέα εποχή της.

Έναρξη της νέας εποχής για τη Λυρική

Εστιατόρια με street spirit

To street food τρυπώνει παντού! Χοτ ντογκ, μπάο, τάκος, μπέργκερ και κεμπάπ στα... σαλόνια: ο δρόμος μπαίνει διθυραμβικά στην κουζίνα, εμπνέει σεφ και εστιατόρια και γράφει τα δικά του σενάρια με καθημερινό προφίλ, ζωντανά ποπ χρώματα και λίγη περιπέτεια.

Εστιατόρια με street spirit

H Ann Tuennerman μιλάει στο «α»

Είναι η σημαντικότερη γυναίκα στο παγκόσμιο bartending! H Ann Tuennerman φιλοξενήθηκε από την ομάδα του «The Clumsies» στο πλαίσιο του American Dream Bar κι εμείς μιλήσαμε μαζί της για το φεστιβάλ Tales of the Cocktail και τα Spirited Awards, που παίζουν ρόλο-κλειδί στην κουλτούρα του cocktail.

H Ann Tuennerman μιλάει στο «α»
Διαβάστε ακόμη στο αθηνόραμα
  • Τι λέει στο «α» η βραβευμένη Γαλλίδα ηθοποιός Αντέλ Ενέλ, που δεν μασάει τα λόγια της;
  • Ποια ήταν τα highlights του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης;
  • Ποιες νέες αφορμές μας δίνει η παλιά πόλη του Ρεθύμνου για να την επισκεφτούμε;
  • Γιατί η ελληνική τηλεόραση θυμίζει όλο και περισσότερο δεκαετία του 2000;
  • Ποιες θεατρικές παραστάσεις σηκώνουν αυλαία τις επόμενες μέρες;
Free
Δωρεάν προσκλήσεις αποκλειστικά για τους αναγνώστες του «α»

60 προσκλήσεις για την avant premiere του ντοκιμαντέρ «Ο Καλλιτέχνης Βασίλης Θεοχαράκης»