Θαλασσινός

Παρότι το χαμηλό κτίσμα που τη στεγάζει έχει περικυκλωθεί πια από πολυκατοικίες, διατηρεί ατόφια τη γλυκιά οικειότητα της γειτονιάς τόσο στην αυλή της όσο και μέσα, στη σάλα με την ξυλόσομπα, τις βεραμάν λεπτομέρειες και την όμορφη τοιχογραφία από πλακάκια. Με καλοδιαλεγμένες θαλασσινές –και όχι μόνο– πρώτες ύλες, μαεστρία στο ψήσιμο και το τηγάνι, η πολύ αγαπητή και περιποιημένη ψαροταβέρνα στις Τζιτζιφιές έχει διαχρονική γοητεία και καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ., Τρ.

Σχετικά άρθρα

Γευστική βόλτα πέριξ του «Νιάρχος»

Σκανάρουμε τη δεξιά και την αριστερή όχθη της Συγγρού γύρω από το ΚΠΙΣΝ και διαλέγουμε τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες που δίνουν γεύση στον εμβληματικό νέο πόλο της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
09/11/2019

Η Λένα Κιτσοπούλου τραγουδάει ρεμπέτικα και λαϊκά

Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας αυτή την Παρασκευή πιάνει το μικρόφωνο και γυρίζει στα παλιά.

25η Μαρτίου | 18 ραντεβού με τον «εθνικό» μπακαλιάρο

Αυτή την Κυριακή που έχει εθιμοτυπικά την τιμητική του, θα παρελάσει στα τραπέζια της πόλης αλευρωμένος, με κουρκούτι, λουκουμαδένιος, tempura, σε μπέργκερ…

Ωμό: οι διαφορετικές όψεις μιας τάσης που (δεν) ψήνεται

Η επέκταση των ταρτάρ, των καρπάτσιο, των σεβίτσε και των παραλλαγών τους, που πλέον σε αρκετές περιπτώσεις τα βρίσκεις όχι μόνο στα εστιατόρια αλλά και στις ταβέρνες, δείχνει ότι εξοικειωνόμαστε όλο και περισσότερο με την ιδέα του κρέατος ή του ψαριού χωρίς το άγγιγμα της φωτιάς.

10 spots για την πιο γιορτινή οικογενειακή βόλτα στα νότια

Από ένα παραμυθένιο πύργο γεμάτο παιχνίδια και το πιο εντυπωσιακό παγοδρόμιο της πόλης μέχρι τις family friendly ταβέρνες του Φαλήρου, ετοιμάσαμε έναν special χάρτη για μικρούς και μεγάλους.

Θαλασσινός

Γλυκιά και μετρημένη ανανέωση από τον σεφ Ηλία Μπαλάσκα στην ιστορική, intellectuel ψαροταβέρνα των Τζιτζιφιών, που τις γεύσεις της έχουν χαρεί από τους Γουίλεμ Νταφόε και Εμίρ Κουστουρίτσα μέχρι τον Τζίμη Πανούση και τον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά ψυχή της παραμένουν οι μεγάλες οικογενειακές παρέες.

12 βόλτες στην Αθήνα για να πιάσεις την άνοιξη

Μια ντουζίνα ιδέες με βόλτες, εκδρομές, ποτά, υπαίθρια τέχνη, μεζέδες, συναυλίες, πεζόδρομους και πάρκα σάς περιμένουν παρακάτω. Enjoy!