αθηνόραμα digital

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Νέα κλήρωση: 29/11/2010

Κερδίστε την καλύτερη webcam της Logitech!

Είναι γεγονός ότι πολλά laptop σήμερα φέρουν στο πάνω μέρος της οθόνης τους ενσωματωμένη κάμερα, το ίδιο και αρκετές οθόνες γραφείου, αλλά... ε, κακά τα ψέματα. Είναι οι περισσότερες βασικού επιπέδου και, σε συγκεκριμένες συνθήκες, όχι αρκετά καλές. Η Logitech έχει να επιδείξει πολύχρονη πορεία στην κατασκευή και διάθεση μοντέλων Webcam για desktop ή laptop PC - και η νέα της φετινή σειρά είναι καλύτερη από ποτέ, μεταβαίνοντας στην υψηλή ευκρίνεια τόσο σε επίπεδο hardware, όσο και συνοδευτικού software. Η ελβετική εταιρεία δίνει, μάλιστα, την ευκαιρία σε 3 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν ισάριθμες τέτοιες Webcam μέσα από την παρούσα κλήρωση!

Πρόκειται για τις HD Pro Webcam C910, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως οι καλύτερες που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά η Logitech. Είναι κάμερες για χρήση κυρίως από φορητούς υπολογιστές (αν και όχι μόνο) που ενσωματώνουν ποιοτικό φακό, αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel που επιτρέπει την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων σε υψηλή ευκρίνεια (720p) και τη σύλληψη φωτογραφιών στα 10 Megapixel, αλλά και προηγμένο μικρόφωνο για σωστή απόδοση της ομιλίας του χρήστη χωρίς παρεμβολές από το γύρω περιβάλλον. Μια σειρά από βοηθητικές τεχνολογίες, καθώς και το συνοδευτικό λογισμικό της Logitech, βοηθούν τις HD Pro Webcam C910 να αποδίδουν εξαιρετικά ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 12/12 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 13/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ