αθηνόραμα digital

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

 1. Nocturnal Animals

  Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

  Nocturnal Animals

  H μεταφορά σε Blu-ray του σκοτεινού δραματικού φιλμ σκηνοθεσίας Tom Ford στο μικροσκόπιο: είναι τεχνικά προσεγμένη όσο το αξίζει η ταινία;

 2. Βαϊάνα

  Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

  Βαϊάνα

  H Disney προσθέτει στον αξιοζήλευτό της κατάλογο μία ακόμη ποιοτική μεταφορά μεγάλης κινηματογραφικής της επιτυχίας σε Blu-ray: για παιδιά και... όχι μόνο!

 3. TP-Link Neffos X1

  Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

  TP-Link Neffos X1

  Το νέο smartphone της διάσημης κατασκευάστριας φέρνει γνωρίσματα ακριβών κινητών σε επίπεδο κόστους προσιτό. Λεπτομέρειες.

 4. Devolo GigaGate

  Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

  Devolo GigaGate

  Πώς μπορεί να προσφέρει κανείς Δικτυακή πρόσβαση χωρίς απώλειες σε πολλές συσκευές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο η ταχύτητα; Έτσι!

 5. Iron Fist

  Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

  Iron Fist

  Η τέταρτη υπερηρωϊκή σειρά της Netflix από υλικό της Marvel είναι αληθινό παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε σύγχρονη τηλεοπτική προσπάθεια. Όλοι οι λόγοι.

 6. Lenovo Yoga Book

  Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

  Lenovo Yoga Book

  Το περισσότερο πρωτότυπο και διαφορετικό υβριδικό tablet/laptop των τελευταίων μηνών, στο μικροσκόπιο: προσφέρει πρακτικά όσα υπόσχεται; 

 7. Black Mirror Season 3

  Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

  Black Mirror Season 3

  Τα νέα επεισόδια της διάσημης βρετανικής σειράς φαντασίας - πλέον στην Netflix - είναι έξυπνα, σοκαριστικά, δυστοπικά και... must-see. Όλοι οι λόγοι.

 8. PlayStation VR

  Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

  PlayStation VR

  Η Sony φέρνει το περιφερειακό της για PS4 στην αγορά και η εικονική πραγματικότητα παύει να είναι πια... sci-fi για το ευρύ κοινό. Η γνώμη μας;

 9. Luke Cage

  Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

  Luke Cage

  Η νέα σειρά της Netflix που βασίζεται σε υπερήρωα της Marvel τιμά την παράδοση των Daredevil και Jessica Jones... σε γενικές γραμμές. Λεπτομέρειες. 

 10. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Επόμενη 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ