Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015»

Γ.Αποστολάκης, Β. Δρίσκας, Ντ. Νικολάου, Εβ. Παπαχαραλάμπους: 4 αγαπημένοι σεφ που εκφράζουν την γευστική άνοιξη των καναλιών, έρχονται στο πιο καταξιωμένο γευστικό χάπενινγκ της Αθήνας. Κλείστε θέσεις στα μαθήματά τους τώρα!

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015»

Γιάννης Αποστολάκης, Βαγγέλης Δρίσκας, Ντίνα Νικολάου, Εβίτα Παπαχαραλάμπους: 4 αγαπημένοι και δημοφιλείς σεφ, 4 τηλεοπτικές περσόνες που εκφράζουν την γευστική άνοιξη των καναλιών, έρχονται στο πιο καταξιωμένο γευστικό χάπενινγκ της Αθήνας. Κλείστε θέσεις στα μαθήματά τους τώρα!

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 1

Ξεκινάμε αλφαβητικά από τον Γιάννη Αποστολάκη που τον βλέπουμε να μαγειρεύει με το άνετο cool ύφος του στο «Join Us»/ ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής σεφ που τον πρωτογνωρίσαμε στο Masterchef επιστρέφει μαζί μας στην πατρίδα του την Κρήτη(κατάγεται από το Ρέθυμνο) και διαλέγει μας δείξει(Κυριακή 10/05, ώρα 19:30), μια απ τις πιο ξεχωριστές και νόστιμες πλευρές της κουζίνας της. «Σπέσιαλ Κρητική Κουζίνα με Θαλασσινά» λοιπόν , και ο Γιάννης θα μας δείξει σουπιές με τα μάραθα και το μελάνι τους μαζί με σταμναγκάθι , σπανάκι, και σέσκουλα, και το εμβληματικό ψάρι με μπάμιες που το ανανεώνει με θυμάρι και σάλτσα ψητής τομάτας.

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 2

Ο χαμογελαστός Βαγγέλης Δρίσκας που την ωραία μαγειρική του την χαιρόμαστε στον ΣΚΑΪ για 4η συνεχόμενη χρονιά στις «Γεύσεις στη Φύση», γνωστός και από την ταξιδιωτική του εκπομπή γαστρονομίας «1000 Μίλια Γεύσεις», είναι συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής με διεθνή βραβεία. Ο Βαγγέλης Δρίσκας παίρνει ωραίους μεζέδες που συνοδεύουν το ούζο και το τσίπουρο και τους δίνει προκλητική εκσυγχρονισμένη μορφή. Τυροκροκέτες παναρισμένες με ψίχουλα Panko & ζελέ τσίπουρου, «Χοιρινό ποπκόρν» με πράσινο μπούκοβο και υγρό καπνό (μια παραλλαγή της χοιρινής τηγανιάς), ψάρι μαριναρισμένο, καπνιστό σε 5 λεπτά με πουρέ φασολιών και σκόνη από φύκια.
Ο μεζές διαπρέπει στον 21ο αιώνα! (Παρασκευή 08/05, ώρα 17:00)

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 3

Πως γίνεται η σωστή σάλτσα καρμπονάρας; Πως πετυχαίνεις ομελέτα αφράτη σαν σουφλέ η λεπτή σαν δαντέλα; Πως γίνεται εύκολα τραγανή η πέτσα του κοτόπουλου; Ποιο είναι το κόλπο για τέλειες τηγανητές πατάτες; Με ποιο τρόπο δίνεις άρωμα καπνιστού στο φαγητό χωρίς να το καπνίσεις; Η σικάτη Ντίνα Νικολάου («Ένα τραπέζι Ελλάδα»/ ΣΚΑΙ), θα μας μάθει «Τα πιο έξυπνα κόλπα για Πρωτάρηδες της μαγειρικής» (Παρασκευή 08/05, ώρα 17:00),βγαλμένα από το πρόσφατο εξαιρετικό βιβλίο της «Μόνος στην Κουζίνα».

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 4

Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους φτιάχνει γλυκά, τρελαίνεται για αλμυρά και την απολαμβάνουμε στα μαγειρικά επεισόδια του «Joy, its inside you»/Mega. Έχει βαλθεί να μας μάθει να φτιάχνουμε τάρτες με απίστευτες, απίθανες γεύσεις ανάμεσα στο αλμυρό γλυκό και το γλυκό (Σάββατο 09/05, ώρα 17:00).Τάρτες με ντομάτα και φράουλα, με σύκο και μετσοβόνε, με αγκινάρες και ανθότυρο που θα ενθουσιάσουν και θα σας γοητεύσουν.

Κλείστε θέσεις στο http://www.elladagiortigefseis.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Όσα δήλωσε η Υπουργός Τουρισμού στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Ανακύκλωσε την παλιά συσκευή θέρμανσης και στήριξε την δεντροφύτευση σε Αττική και Εύβοια

Στο πλαίσιο της καμπάνιας "my glorious green moments", δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες καταναλωτές να ανακυκλώσουν την παλιά τους συσκευή θέρμανσης σε επιλεγμένα σημεία.

Η Ολυμπιακή Φλόγα φωτίζει το ΚΠΙΣΝ

Η τελευταία τελετή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας "Παρίσι 2024" θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Το ιστορικό ιστιοφόρο Belem θα παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος θα φιλοξενήσει τη διάλεξη του καπετάνιου του Belem, Aymeric Gibet.

Χάρης Δούκας: "‘Όποιοι έχουν πολύ μεγάλα έσοδα από τον τουρισμό πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερα στην πόλη"

Ο Δήμαρχος της Αθήνας μίλησε, στην Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, Δημοσιογράφο-Παρουσιάστρια της ΕΡΤ, για τις θετικές και αρνητικές προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη της Αθήνας τα επόμενα χρόνια, με φόντο την αυξημένη τουριστική δραστηριότητα και την ανάγκη για περισσότερο πράσινο.

Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο Μουσείο Ακρόπολης

Φέτος το Πάσχα γιορτάστε με ξεχωριστά δώρα εμπνευσμένα από τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου.

Η ιδρύτρια του The Meet Market εξηγεί πώς δημιούργησε μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές αγορές

Ενόψει του πασχαλινού Meet Market στην Τεχνόπολη, η εμπνεύστριά του Alison Δαμιανού, μιλά για τους στόχους και τις προκλήσεις της αγοράς που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα events του ελληνικού κοινού, αλλά και όσα θα δούμε στο easter edition της αγοράς στις 27 και 28 Απριλίου.