Live well τρέχοντας και ποδηλατώντας

Αθλητική... Κυριακή στις 19/4. Με επίκεντρο το Σύνταγμα, η ΝΝ Hellas σας καλεί να καλύψετε 5 χιλιόμετρα τρέχοντας, περπατώντας ή με ποδήλατο, με το δικό σας τέμπο.

Live well τρέχοντας και ποδηλατώντας

Χιλιάδες Αθηναίοι ανταποκρίνονται τα τελευταία δύο χρόνια στο κάλεσμα του Live Well event, που οργανώνει η ασφαλιστική εταιρεία NN Hellas (η γνωστή ING Ελλάδος που πλέον λανσάρει νέο όνομα). Με στόχο την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, με σωστή πρόληψη και σωματική άσκηση, μας προσκαλούν στις 19/4 (11 π.μ.) στην Πλατεία Συντάγματος. Η ιδέα; Μικροί και μεγάλοι, με τους φίλους, την οικογένεια ή και τα κατοικίδιά μας, να διανύσουμε μια απόσταση 5 χιλιομέτρων με ποδήλατα, τρέχοντας ή περπατώντας, σ’ ένα ραντεβού γεμάτο μουσική, παιδικές δραστηριότητες και δώρα. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή, δωρεάν, για όσους όμως κατέβουν στον αγώνα με χρονομέτρηση υπάρχει συμμετοχή € 5 (με κράτηση στο www.nnlivewell.gr) για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Περισσότερες πληροφορίες

3ο ING Live Well

  • Εκδηλώσεις

Μια πρωτοβουλία της ING Ελλάδας για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Με αφετηρία την Πλατεία Συντάγματος, μας καλούν να καλύψουμε μια διαδρομή 5 χλμ. τρέχοντας, περπατώντας ή ποδηλατώντας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.