Athens Was: ένα ολοκαίνουργιο design hotel στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Ένα νέο city & business hotel – αδελφάκι του γνωστού design hotel της Φολεγάνδρου, Anemi.

Athens Was: ένα ολοκαίνουργιο design hotel στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Η μοντέρνα design πρόσοψή του μας έκανε αίσθηση στην πρώτη μας ανοιξιάτικη βόλτα στον αγαπημένο πεζόδρομο, στην καρδιά της τουριστικής Αθήνας, και μπαίνοντας βρήκαμε το προσωπικό στη φάση του τελικού training, αφού το ξενοδοχείο ανοίγει επίσημα σήμερα 2 Απριλίου.

Athens Was: ένα ολοκαίνουργιο design hotel στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου - εικόνα 1

Πρόκειται για ένα city & business hotel – αδελφάκι του γνωστού design hotel της Φολεγάνδρου, Anemi που έχει επαναπροσδιορίσει αισθητικά την κυκλαδίτικη αφαίρεση συνδυάζοντάς τη με το ύφος ενός πολυτελούς resort.

Athens Was: ένα ολοκαίνουργιο design hotel στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου - εικόνα 2

Το lobby, όπου στεγάζεται και το εστιατόριο, το οποίο θα απευθύνεται κυρίως στους πελάτες αλλά όχι αποκλειστικά, σου δημιουργεί τις καλύτερες πρώτες εντυπώσεις με το σκούρο μάρμαρο στα πατώματα και το ξύλο καστανιάς στους τοίχους, σε συνδυασμό με ντιζάιν έπιπλα. Το metropolitan ύφος χαρακτηρίζει και τα δωμάτια και τις σουίτες διαφορετικών τύπων, όλα με βεράντες, ορισμένες από τις οποίες με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και την πόλη.

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, 2107254871

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

19/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.