Εργαστήριο πολιτών για το μέλλον της πλατείας Βαρβακείου

Εσύ πως θα σχεδίαζες τη πλατεία Βαρβακείου; Την Τετάρτη 1/4 πες τις ιδέες σου στο ανοιχτό εργαστήριο για την ανάπλαση της πλατείας

Εργαστήριο πολιτών για το μέλλον της πλατείας Βαρβακείου

Κάτοικοι, εργαζόμενοι, επισκέπτες, αλλά και εκπρόσωποι των αρχών, επιστήμονες και επαγγελματίες με σχετικά γνωστικά αντικείμενα, με όποιο τρόπο κι αν σχετίζεσαι με την πλατεία της Βαρβακείου μπορείς να καταθέσεις τις ιδέες σου για το μέλλον της. Στο πλαίσιο του εγχειρήματος ΠΕΔΙΟ_ΑΓΟΡΑ, την Τετάρτη 1/4 (8 π.μ.-9.30 μ.μ.) στη Στοά της Βαρβακείου Λαχαναγοράς (μεταξύ των οδών Αρμοδίου και Αριστογείτονος), το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει από κοινού ιδέες και προτάσεις για την ανάπλαση και αξιοποίηση της πλατείας. Αξιοποιώντας ζητήματα που αναδείχτηκαν και καταγράφηκαν μέσω συνεντεύξεων και ερωτηματολογίων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, οι συμμετέχοντες θα προτείνουν και θα επεξεργαστούν σε θεματικές ομάδες, ιδέες και λύσεις. Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου και οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα αποτελέσουν τη βάση για τις τελικές προτάσεις αναβίωσης της πλατείας προς αξιοποίηση από το δήμο Αθηναίων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.