Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο στο Μουσείο Γουλανδρή

Πασχαλινό Παζάρι, βιβλιαγορά και θεατρικά παιχνίδια για παιδιά θα πραγματοποιηθούν 28 & 29/3 στο κέντρο Γαία από το Μουσείο Γουλανδρή.

Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο στο Μουσείο Γουλανδρή

Ένα ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο διοργανώνει το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας με βιβλιαγορά, Πασχαλινό παζάρι καθώς και δράσεις για τα παιδιά από την Ομάδα Τέχνης Πάροδος, ενώ ευγενικά θα συμμετέχει η Φιλαρμονική της Ιθάκης. Στις 28 και 29/3 και ώρα 10.30π.μ- 4μ.μ. στο αίθριο του κέντρου Γαία το παζάρι “Τα γήινα, τ’ ανθρώπινα, τα νόστιμα” θα πραγματοποιηθεί για την οικονομική ενίσχυση του Μουσείου και των φίλων. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε γλάστρες με φυτά της ελληνικής γης, αντικείμενα από φυσικές ύλες, πρωτότυπες λαμπάδες, είδη από Περιβαλλοντικές Οργανώσεις, μεγάλη ποικιλία από βιβλία και περιοδικά 2ο χέρι, CD, DVD, βινίλιο, καινούργια βιβλία για παιδιά αλλά και το αποκαλούμενο «Μικρό Μοναστηράκι» με αντικείμενα άχρηστα σε εμάς όμως χρήσιμα σε άλλους. Ακόμα θα βρείτε βιολογικά προϊόντα όπως βραβευμένο λάδι από το κτήμα Μερκούρη, κρασί, μαρμελάδες και άλλες νοστιμιές για να γευθείτε επί τόπου ή να πάρετε μαζί σας. Οι δράσεις που απευθύνονται στα παιδιά είναι οι εξής: Το Σάββατο 28/3 στις 12μ.μ.- 1.30μ.μ. στην αίθουσα Λεβέντη θα πραγματοποιηθεί θεατρικό παιχνίδι για παιδιά έως 10 ετών με αφορμή την περιβαλλοντική ιστορία «Πίσω στο Δάσος» της Αντιγόνης Φραντζή. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν παίζοντας και αυτοσχεδιάζοντας με εμψύχωση από μέλη της Ομάδας Τέχνης Πάροδος και με την μουσική υποστήριξη του Γιάννη Σφυρή. Το εισιτήριο είναι 5€ και η δράση θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρξουν τουλάχιστον 10 κρατήσεις θέσεων από πριν. Την Κυριακή 29/3 στις 12μ.μ. στην αίθουσα Λεβέντη θα γίνει παρουσίαση σκηνικού δρώμενου από παιδιά με αφορμή τον Θησέα και τον Μινώταυρο και που βασίζεται στην ιστορία της Ελένης Δικαίου «Θησέας, ο μύθος του Λαβύρινθου». Το εισιτήριο θα είναι 5€ μόνο για τους ενήλικες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο για τις δύο μέρες του Παζαριού θα γίνεται εγγραφή νέων μελών με 20% έκπτωση και για άτομα κάτω των 35 ετών η εγγραφή θα είναι 25€. Κέντρο Γαία, Όθωνος 100, Κηφισιά. Είσοδος ελεύθερη, με parking.Τηλ. 2108083289, 2108015870.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.