Μια βραδιά για τον Κωστή Παπαγιώργη

Στις 26/2, σχεδόν ένα χρόνο από το θάνατό του, το Θέατρο Σφενδόνη φιλοξενεί μια βραδιά αφιερωμένη στον βραβευμένο λογοτέχνη.

Μια βραδιά για τον Κωστή Παπαγιώργη

Εκλεκτός δοκιμιογράφος, μεταφραστής, αρθρογράφος και επί χρόνια συνεργάτης του «α», ο Κωστής Παπαγιώργης ήταν από τους διανοούμενους που δεν μπορούσαν παρά να κερδίζουν την προσοχή σου – είτε έγραφε για πολιτική είτε για ποδόσφαιρο. Στις 26/2, σχεδόν ένα χρόνο από το θάνατό του, οι εκδόσεις Καστανιώτη (που εξέδωσαν πρόσφατα και τα «Υπεραστικά» του) οργανώνουν στο Θέατρο Σφενδόνη μια βραδιά αφιερωμένη στον βραβευμένο λογοτέχνη. Θα μιλήσουν η μυθιστοριογράφος Ζυράννα Ζατέλη, ο δικηγόρος και ερευνητής Δημήτρης Καράμπελας, ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος και η δημιουργός των εκδόσεων Ροδακιό Τζούλια Τσιακίρη, ενώ η ηθοποιός και σκηνοθέτις Άννα Κοκκίνου θα διαβάσει από τα βιβλία του. (Φωτό: Δημήτρης Τσουμπλέκας)

Περισσότερες πληροφορίες

Μια βραδιά για τον Κωστή Παπαγιώργη

  • Εκδηλώσεις

Για τον καταξιωμένο δοκιμιογράφο και αρθρογράφο που έφυγε πέρυσι από τη ζωή, μιλούν η συγγραφέας Ζ. Ζατέλη, ο δικηγόρος Δ. Καράμπελας, ο φιλόσοφος Στ. Ράμφος και η εκδότρια Τζ. Τσιακίρη. Αποσπάσματα από τα βιβλία του διαβάζει η ηθοποιός Άν. Κοκκίνου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
24/04/2024

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.

Η ΕΛΛΕΤ για την προστασία του Αρχαιολογικού χώρου της Ακαδημίας Πλάτωνος

Αναζήτηση εναλλακτικής χωροθέτησης του Μουσείου και επαναδιαπραγμάτευση για την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων ανάμεσα σε όσα προϋποθέτει το σχετικό ψήφισμα.

Περιφέρεια Αττικής: Ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση νέων έργων Πολιτισμού μέσα από την υλοποίηση μιας Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στην Αττική.

Άνθρωποι διαβάζουν στον ηλεκτρικό

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν κοιτάζουν τα κινητά τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.