Νέα σειρά κινητών G-Smart από την Gigabyte

Κομψά, χρηστικά και προσιτά smartphones της γνωστής κατασκευάστριας και στη χώρα μας

Νέα σειρά κινητών G-Smart από την Gigabyte

Με (πολύ) μικρή δόση υπερβολής, οι καταναλωτές διακρίνονται πλέον σε αυτούς που έχουν ήδη smartphone και σε αυτούς που... πρόκειται να αποκτήσουν! Είναι η πλέον δυναμική κατηγορία προϊόντων νέας τεχνολογίας - και μία εταιρεία με εμπειρία πολλών χρόνων στο χώρο των προσωπικών υπολογιστών, η Gigabyte, αποκτά αυτές τις ημέρες παρουσία και στην κατηγορία των smartphones με τη σειρά GSmart. Πρόκειται για κινητά τηλέφωνα προσιτά, με έμφαση στην αυξημένη χρηστικότητα και την αξιοποίηση του Internet, τα οποία διαθέτει στο κοινό της χώρας μας η ελληνική εταιρεία Crypto ως επίσημη αντιπρόσωπος της Gigabyte.

Νέα σειρά κινητών G-Smart από την Gigabyte - εικόνα 1

Η οικογένεια κινητών τηλεφώνων GSmart απαρτίζεται από 8 διαφορετικές συσκευές, με κόστος απόκτησης που κυμαίνεται από τα €79 έως τα €219 ανάλογα με τις τεχνικές προδιαγραφές και δυνατότητές τους. Τα Τ4, Τ4 Lite Edition, Mika M2, Mika M3, Roma R2 Plus, Arty A3, Akta A4 και Saga S3 αξιοποιούν επεξεργαστές δύο έως και οκτώ πυρήνων, στηρίζονται σε Android 4.2 ή 4.4 και μπορούν να επεκτείνουν τον αποθηκευτικό τους χώρο με χρήση κάρτας μνήμης microSD. Οι οθόνες των 4 έως 6 ιντσών που φέρουν - ανάλογα με το μοντέλο - είναι ικανοποιητικής ανάλυσης, ενώ όλα ανεξαιρέτως τα GSmart ενσωματώνουν ραδιoφωνικό δέκτη και μπορούν να αξιοποιήσουν δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα - έτσι ώστε ο κάτοχός τους να μπορεί να έχει τόσο τον επαγγελματικό του αριθμό επικοινωνίας, όσο και τον προσωπικό, στην ίδια συσκευή.

Νέα σειρά κινητών G-Smart από την Gigabyte - εικόνα 2

Τα GSmart χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό, ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων και, σε κάθε περίπτωση, προσιτό κόστος απόκτησης για τα όσα προσφέρουν. Είναι διαθέσιμα τόσο στις αλυσίδες καταστημάτων, όσο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα των Public, MediaMarkt, E-Shop.gr, ElectroCenter και Κολομβούνη, καθώς και σε δίκτυα εξειδικευμένων καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, καταστήματα τεχνολογίας και άλλους μεταπωλητές. Με την εμπειρία της Gigabyte ως κατασκευαστή παγκόσμιας κλάσης και την εμπειρία της Crypto ως διανομέα τεχνολογικών προϊόντων για δεκαετίες, τα GSmart μπορούν να βρουν γρήγορα τη θέση τους στην αγορά και να σημειώσουν αξιόλογη εμπορική πορεία. Γιατί, άλλωστε, να καταβάλλει κανείς πολλά χρήματα για ένα smartphone σήμερα, όταν... επιλογές, υπάρχουν;

Δείτε αναλυτικά τα μοντέλα στο http://www.crypto.gr/gigabyte_gsmart/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.