Το ελληνικό design στη Στέγη

Aν σε ενδιαφέρει το σύγχρονο ελληνικό design, στις 21/10 σε βλέπουμε να κατηφορίζεις τη Συγγρού. Η τέταρτη (ετήσια) εκδήλωση για το βιομηχανικό σχεδιασμό επιστρέφει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών δίνοντας βήμα σε ευφάνταστους νέους δημιουργούς.

Το ελληνικό design στη Στέγη

Αν έχεις «κολλήσει» χαζεύοντας τη βιτρίνα του στούντιο της Χριστίνας Σκουλούδη στου Μακρυγιάννη, αν ευχήθηκες να σου κάνουν δώρο τα τσιμεντένια σουβέρ-χάρτες των A Future Perfect ή την τσάντα Atlas Shopper των Studiolav, αν σε ενδιαφέρει το σύγχρονο ελληνικό design, στις 21/10 επιβάλλεται να κατηφορίσεις τη Συγγρού. Η τέταρτη (ετήσια) εκδήλωση για το βιομηχανικό σχεδιασμό επιστρέφει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών δίνοντας βήμα σε ευφάνταστους δημιουργούς οι οποίοι εξερευνούν από διαφορετική κάθε φορά αφετηρία έναν τομέα του σχεδιασμού μέσα από ευφάνταστα καθημερινά αντικείμενα και ηλεκτρονικά έργα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. με ομιλίες των παραπάνω δημιουργών αλλά και των νεότερων Κατερίνας Καμπράνη (φωτό) και Αριστοτέλη Μπαράκου και θα κλείσει με συζήτηση στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της σχεδιαστικής και της επιχειρηματικής κοινότητας και των δημόσιων θεσμών.

Περισσότερες πληροφορίες

Συνάντηση για το βιομηχανικό σχεδιασμό

  • Εκδηλώσεις

Η καθιερωμένη εκδήλωση δίνει φέτος βήμα σε νέες δυναμικές παρουσίες του εγχώριου design (A Future Perfect, Χρ. Σκουλούδη, Studiolav, Κ. Καμπράνη, Αρ. Μπαράκος)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".