Η Αθήνα υποδέχεται το TBEX 2014

Η μεγάλη διεθνής συνάντηση εκατοντάδων ταξιδιωτικών bloggers και δημοσιογράφων του τουρισμού από 50 χώρες του κόσμου στρέφει τους προβολείς στην πρωτεύουσα και το αθηνόραμα δίνει το παρών.

Η Αθήνα υποδέχεται το TBEX 2014

Η διοργάνωση φέτος στην Αθήνα, της μεγάλης διεθνούς συνάντησης εκατοντάδων ταξιδιωτικών bloggers και δημοσιογράφων του τουρισμού, ΤΒΕΧ Εurope, αποτελεί σημαντική επιτυχία, και μάλιστα μια χρονιά που – όπως δείχνουν τα στοιχεία του οκταμήνου - η ελληνική πρωτεύουσα επιστρέφει δυναμικά στον διεθνή τουριστικό χάρτη. Η παρουσία για τέσσερις μέρες στην Αθήνα, εκατοντάδων ταξιδιωτικών bloggerς, τουριστικών συντακτών, συγγραφέων, παραγόντων και επαγγελματιών της διεθνούς τουριστικής αγοράς προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της ελληνικής πρωτεύουσας σε αυτόνομο τουριστικό προορισμό, διεθνώς.

Την πρώτη ημέρα του TBEX Europe 2014 στις 23 Οκτωβρίου, οι καλεσμένοι θα μυηθούν στα πιο ιδιαίτερα ελληνικά deli σε μια εκδήλωση καλωσορίσματος που διοργανώνει το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων - ACVB, με τη συνεργασία της Frontstage και του Αθηνοράματος. Θα διαμορφωθεί ένας πολυχώρος Ελληνικής Γαστρονομίας καθώς και Πολιτισμού και Αναψυχής.


Για τους συμμετέχοντες έχουν ετοιμαστεί περίπου 70 ειδικές προτάσεις περιηγήσεων οι οποίες έχουν ήδη αναρτηθεί στο site http://tbex.thisisathens.org που δημιoύργησε ειδικά για το ΤΒΕΧ ATHENS το ACVB προκειμένου οι δημοσιογράφοι & bloggers, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, να επισκεφτούν περιοχές της μητροπολιτικής Αθήνας προωθώντας, μέσω της εμπειρίας τους, το τουριστικό της προϊόν. Μετά την ολοκλήρωση του TBEX, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, θα διοργανωθούν fam trips και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως στο Πήλιο/Βόλο, στην Πελοπόννησο, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλονίκη καθώς και μία κρουαζιέρα στις Κυκλάδες.

Η διοργάνωση Travel Bloggers Exchange – TBEX Europe 2014 πραγματοποιείται στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 23 - 25 Οκτωβρίου, από τον δήμο Αθηναίων, το Υπουργείο Τουρισμού, την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, (ΕΑΤΑ), το Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB). Συνδιοργανωτής είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.