Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου: ραντεβού με θεάματα σε πεζόδρομους και πλατείες

Άλλοτε ως βάτραχοι και ξωτικά κι άλλοτε ως άνθρωποι-λουλούδια, δεκατρείς ομάδες παραστατικών τεχνών δίνουν μια άλλη νότα στις διαδρομές μας στο κέντρο από τις 12 έως τις 15/9.

Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου: ραντεβού με θεάματα σε πεζόδρομους και πλατείες

Άλλοτε ως βάτραχοι και ξωτικά κι άλλοτε ως άνθρωποι-λουλούδια, δεκατρείς ομάδες παραστατικών τεχνών δίνουν μια άλλη νότα στις διαδρομές μας στο κέντρο από τις 12 έως τις 15/9. Για όλα φταίει φυσικά το καθιερωμένο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου το οποίο επιστρέφει στον πεζόδρομο της Ερμού (από το Σύνταγμα έως τον Κεραμεικό), στην πλατεία Μοναστηρακίου καθώς και στον υπαίθριο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων στην Ακαδημίας 50, με ξυλοπόδαρα και περιπλανώμενες δράσεις, συναυλίες και κουκλοθέατρο. Ανάμεσα στις δράσεις που θα παρουσιαστούν και ένα θέαμα-καρπός συνεργασίας ομάδων που δουλεύουν με μη προνομιούχα παιδιά από πέντε βαλκανικές χώρες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση: "Η συστηματική προσπάθεια που κάναμε αποδίδει καρπούς"

Σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμισης της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μοναδικά πασχαλινά δώρα στο Cycladic Shop

Τα προϊόντα του Cycladic Shop είναι εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.