Μάθε τέχνη-κόσμημα

Αν έχεις χαζέψει τις βιτρίνες τους, το ξέρεις. Στη γκαλερί el.marnerie ξέρουν από ευφάνταστους δημιουργούς και ιδιαίτερα κοσμήματα. Από φέτος μας μαθαίνουν πώς να κάνουμε κι εμείς τις ιδέες μας κόσμημα σε έναν ετήσιο κύκλο μαθημάτων.

Μάθε τέχνη-κόσμημα

Εδώ και δύο δεκαετίες μάς συστήνει ευφάνταστους Έλληνες και ξένους χειροτέχνες στολίζοντας τις πιο ψαγμένες εμφανίσεις μας. Να όμως που ήρθε η ώρα να βάλει κι εμάς στο παιχνίδι της δημιουργίας. Από τις 29/9, η el.marnerigalerie ξεκινά τον πρώτο της ετήσιο κύκλο σεμιναρίων εικαστικού κοσμήματος. Με στόχο την καλλιέργεια της προσωπικής έκφρασης, οι συνεργάτες της designers Γιάννης Σιώτης και Πόλυ Νικολοπούλου καθώς και ο ιστορικός τέχνης Παντελής Τσάβαλος θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες μέσα από πειραματισμούς και γνώση για την επεξεργασία των υλικών και την εξέλιξη των τεχνικών. Το σεμινάριο βασίζεται σε έξι θεματικές ενότητες, εμπνευσμένες από διαφορετικούς χώρους της τέχνης, καθεμία από τις οποίες θα ολοκληρώνεται με παράδοση του τελικού κοσμήματος. Θα λειτουργήσουν δύο καθημερινά (τετράωρα) τμήματα. Πληροφορίες: www.elmarneriseminars.com, 2108619488, 2108668195.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Όσα δήλωσε η Υπουργός Τουρισμού στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Ανακύκλωσε την παλιά συσκευή θέρμανσης και στήριξε την δεντροφύτευση σε Αττική και Εύβοια

Στο πλαίσιο της καμπάνιας "my glorious green moments", δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες καταναλωτές να ανακυκλώσουν την παλιά τους συσκευή θέρμανσης σε επιλεγμένα σημεία.

Η Ολυμπιακή Φλόγα φωτίζει το ΚΠΙΣΝ

Η τελευταία τελετή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας "Παρίσι 2024" θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Το ιστορικό ιστιοφόρο Belem θα παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος θα φιλοξενήσει τη διάλεξη του καπετάνιου του Belem, Aymeric Gibet.

Χάρης Δούκας: "‘Όποιοι έχουν πολύ μεγάλα έσοδα από τον τουρισμό πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερα στην πόλη"

Ο Δήμαρχος της Αθήνας μίλησε, στην Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, Δημοσιογράφο-Παρουσιάστρια της ΕΡΤ, για τις θετικές και αρνητικές προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη της Αθήνας τα επόμενα χρόνια, με φόντο την αυξημένη τουριστική δραστηριότητα και την ανάγκη για περισσότερο πράσινο.

Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο Μουσείο Ακρόπολης

Φέτος το Πάσχα γιορτάστε με ξεχωριστά δώρα εμπνευσμένα από τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου.

Η ιδρύτρια του The Meet Market εξηγεί πώς δημιούργησε μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές αγορές

Ενόψει του πασχαλινού Meet Market στην Τεχνόπολη, η εμπνεύστριά του Alison Δαμιανού, μιλά για τους στόχους και τις προκλήσεις της αγοράς που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα events του ελληνικού κοινού, αλλά και όσα θα δούμε στο easter edition της αγοράς στις 27 και 28 Απριλίου.