Των Σοφιανών τα κουκλοπαραμύθια

Με παραστάσεις, σεμινάρια αλλά και με θεματικές εκθέσεις στο νέο της μουσείο κουκλοθεάτρου θα μας υποδέχεται η οικογένεια Σοφιανού (των αγαπημένων εκπομπών Φρουτοπία, Του κουτιού τα παραμύθια, Disney Club, αλλά και της Ψαροκωστούλας) στον πολυχώρο Mabrida από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Των Σοφιανών τα κουκλοπαραμύθια

Εξήντα χρόνια δημιουργίας, πέντε δεκαετίες κουκλοθεατρικής παρουσίας στην Ελλάδα, σαράντα χρόνια στη μικρή οθόνη και αμέτρητες στιγμές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους: η οικογένεια Σοφιανού έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει. Από αυτό το φθινόπωρο, λοιπόν, θα μας υποδέχονται στον πολυχώρο τους στο Κορωπί με παραστάσεις, σεμινάρια και θεματικές αναδρομές σε μια πλούσια διαδρομή! Στο νέο τους μουσείο κουκλοθεάτρου θα παρουσιαστούν πάνω από 7.000 χειροποίητες φιγούρες αλλά και βίντεο από ανέκδοτες εκπομπές και πλάνα από τα παρασκήνια. Για να γνωρίσουν ακόμη και οι πιο μικροί τον Πίκο Απίκο της βραβευμένης «Φρουτοπίας», τον Φιόγκο και την Παρασκευούλα («Του κουτιού τα παραμύθια»), όπως και τους ήρωες του θρυλικού «Ψαροκωστούλα, αγάπη μου».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".