Τα πρώτα teasers του φετινού επετειακού Athens Video Art Festival

Κλωστές και καλώδια σ’ ένα βιομηχανικό σκηνικό, γιαγιάδες που πλέκουν έχοντας στην παρέα τους τον τετράποδο Άλαν και με ηχητικό φόντο πειραματική ηλεκτρονική μουσική: τα πρώτα teasers του φετινού Athens Video Art Festival (2-5/10) γράφουν ήδη τις διαδρομές τους στα μονοπάτια του Διαδικτύου.

Τα πρώτα teasers του φετινού επετειακού Athens Video Art Festival

Κλωστές και καλώδια σ’ ένα βιομηχανικό σκηνικό, γιαγιάδες που πλέκουν έχοντας στην παρέα τους τον τετράποδο Άλαν και με ηχητικό φόντο πειραματική ηλεκτρονική μουσική: τα πρώτα teasers του φετινού Athens Video Art Festival γράφουν ήδη τις διαδρομές τους στα μονοπάτια του Διαδικτύου φανερώνοντας τη διάθεση της διοργάνωσης να συνθέσει συμμετρίες και αντιθέσεις παντρεύοντας φαινομενικά ασύμβατους χαρακτήρες και καταστάσεις. Γιορτάζοντας τα δέκα του χρόνια, το φεστιβάλ επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και ανοίγει τη διάρκειά του στο τετραήμερο, άλλωστε έχει ήδη συγκεντρώσει πλούσιο υλικό αφού στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν δημιουργοί από 58 χώρες με περισσότερες από 2.500 συμμετοχές. Στις 2-5/10 που θα ανοίξει τις πόρτες του στο πάλαι ποτέ βιομηχανικό συγκρότημα στο Γκάζι μας υπόσχεται προβολές έργων βίντεο-τέχνης, animation, ψηφιακής εικόνας, εγκαταστάσεις αλλά και παραστατικά δρώμενα και εργαστήρια. Μέχρι τότε πάρτε μια πρώτη γεύση από τα sneak peeks εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
25/04/2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.