Λίμνη (Βουλιαγμένης) και θεάματα

Βαθιά, σκούρα νερά, απόκρημνοι βράχοι και «απαγορευμένες» σπηλιές… Έχει ιδιαίτερη αύρα η έξοδος στη λίμνη της Βουλιαγμένης, αλλά πλέον δεν μας φέρουν εδώ μόνο η υπόσχεση για βουτιές με το πιο εντυπωσιακό φόντο στην Αττική.

Λίμνη (Βουλιαγμένης) και θεάματα

Βαθιά, σκούρα νερά, απόκρημνοι βράχοι και «απαγορευμένες» σπηλιές… Έχει ιδιαίτερη αύρα η έξοδος στη λίμνη της Βουλιαγμένης, αλλά πλέον δεν μας φέρουν εδώ μόνο η υπόσχεση για βουτιές με το πιο εντυπωσιακό φόντο στην Αττική, το φυσικό fish spa από τα ψαράκια poecilias και garra rufas ή τα μαθήματα γιόγκα κάτω από τα πεύκα με την ομάδα του Yoga Soul. Από τις 30/6 έως τα τέλη Ιουλίου θ’ ανακαλύψουμε και την κρυφή μικρή λίμνη (πίσω από το εστιατόριο) που θα γίνει… σκηνικό για το ονειρόδραμα «Η νεράιδα» του Ζαν Ζιροντού, το οποίο ανεβάζει η γνωστή σκηνοθέτιδα Φρόσω Λύτρα. Την ιδιαίτερη ακουστική του χώρου θα μπορούμε να τη χαρούμε και μελωδικά, αφού μια φορά το βραδιά μήνα, κοντά στις καλοκαιρινές πανσελήνους, θα μας υποδέχονται με συναυλίες τζαζ! Με όποια διάθεση πάντως κι αν κατηφορίσετε, στις «όχθες» της θα βρούμε σταθερά το café-εστιατόριο για υγιεινό πρωινό (με χυμούς, χειροποίητες μπάρες δημητριακών, ομελέτες και πίτες) αλλά και για φαγητό σε μεσογειακούς ρυθμούς από τον σεφ Μάνο Παπαευσταθίου. Πληροφορίες: 2108962237.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".