Δύο αρχαία θέατρα, μία ποδηλατάδα

Για τρίτη χρονιά, στις 18/6, ο Ποδηλατικός Αρχαιολογικός Γύρος Αχαρνών που διοργανώνει το Επισκήνιον συνδέει τα θέατρα των δύο μεγαλύτερων δήμων της Αττικής των κλασικών χρόνων.

Δύο αρχαία θέατρα, μία ποδηλατάδα

Αρχαιολάτρες, στη σέλα σας. Για τρίτη χρονιά, στις 18/6, ο Ποδηλατικός Αρχαιολογικός Γύρος Αχαρνών που διοργανώνει το Επισκήνιον συνδέει τα θέατρα των δύο μεγαλύτερων δήμων της Αττικής των κλασικών χρόνων. Η βόλτα θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. από το Θέατρο Διονύσου και με ενδιάμεσες στάσεις στις Αχαρνικές Πύλες στην Πλατεία Κοτζιά, στον Θολωτό Τάφο Αχαρνών και στον Τύμβο του Σοφοκλή στη Βαρυμπόμπη θα καταλήξει στο Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών. Η ημέρα θα κλείσει μουσικά, με συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στις 8.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

4ος ποδηλατικός-αρχαιολογικός γύρος Αχαρνών

  • Εκδηλώσεις

Σαράντα χιλιόμετρα με πεντάλ από το Αρχαίο Θέατρο Διονύσου της Αθήνας μέχρι το Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών με ενδιάμεσες στάσεις στην Αχαρνική Πύλη (Πλατεία Κοτζιά), το θολωτό τάφο Αχαρνών και τον Τύμβο του Σοφοκλή στη Βαρυμπόμπη. Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων κατά την έναρξη στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στις 9.30 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών από το Μουσικό Σύνολο των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών

3ος ποδηλατικός-αρχαιολογικός γύρος Αχαρνών

  • Εκδηλώσεις

Διαδρομή στα πεντάλ από το Αρχαίο Θέατρο Διονύσου της Αθήνας μέχρι το Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών με ενδιάμεσες στάσεις στην Αχαρνική Πύλη (Πλατεία Κοτζιά), το θολωτό τάφο Αχαρνών και τον Τύμβο του Σοφοκλή στη Βαρυμπόμπη. Στις 8.30 μ.μ. συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
25/04/2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.