Οι αναγνώστες ψηφίζουν στα Βραβεία Βιβλίου Public

Τα Βραβεία Βιβλίου Public, που διοργανώνει για πρώτη χρονιά η αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, δίνουν στον αναγνώστη το λόγο, καλώντας τον να ψηφίσει τους αγαπημένους του τίτλους για το 2013.
 

Οι αναγνώστες ψηφίζουν στα Βραβεία Βιβλίου Public

Το κοινό έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο κι αυτή είναι η σκέψη πίσω από τη διοργάνωση των πρώτων Βραβείων Βιβλίου Public. Άλλωστε μέσα στο 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της ελληνικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, δύο εκατομμύρια πελάτες αγόρασαν τα βιβλία τους από τα Public, οπότε υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους βιβλία από τους πάνω από 1.000 ελληνικούς τίτλους που συμμετέχουν. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, τι έχουμε διαβάσει μέσα στην προηγούμενη χρονιά, τι μας άρεσε περισσότερο και ας επιλέξουμε τον αγαπημένο μας τίτλο στις εξής κατηγορίες: μυθιστόρημα, non-fiction, ποίηση, παιδική λογοτεχνία, εφηβική λογοτεχνία, μαγειρική και μεγάλες συγκινήσεις – αυτή η τελευταία κατηγορία περιλαμβάνει βιβλία που «μας έκαναν να κλάψουμε με μαύρο δάκρυ ή να γελάσουμε μέχρι δακρύων. Υπάρχουν δύο τρόποι ψηφοφορίας στα Βραβεία Βιβλίου Public, μέσα από το ειδικό microsite και στα ειδικά σημεία ψηφοφορίας των καταστημάτων Public με τη βοήθεια της νέας σειράς tablets Samsung Galaxy Pro, που είναι ο χορηγός των βραβείων. Η πρώτη φάση της ψηφοφορίας έχει ξεκινήσει από τις 19/3 και θα διαρκέσει μέχρι τις 20/4 ώστε να αναδειχθούν τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία σε κάθε κατηγορία. Στη δεύτερη φάση, θα ψηφίσουμε για το καλύτερο βιβλίο από τη δεκάδα, ενώ εκτός από τα βραβεία του κοινού θα απονεμηθούν δύο σε εκδότες και ένα από την ψήφο των πωλητών των βιβλιοπωλείων.

Για την προώθηση των Βραβείων Βιβλίου Public έχουν επιστρατευτεί γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως οι ηθοποιοί Λένα Δροσάκη και Θάνος Χρόνης, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη. Δείτε τρία βίντεο με τη γνώμη τους για την ενέργεια:






Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.