Vinyl is back: τα βινίλια ξανάρχονται στην Τεχνόπολη

Από τις 7 έως τις 9/3 στο Γκάζι... βρέχει δίσκους αλλά και κόμιξ! Όσοι πιστοί, σηκώστε μανίκια κι αρχίστε το ψάξιμο.

Vinyl is back: τα βινίλια ξανάρχονται στην Τεχνόπολη

Από τις 7 έως τις 9/3 το Vinyl is back επιστρέφει στο Γκάζι φιλοξενώντας καταστήματα δίσκων, ιδιώτες συλλέκτες, δισκογραφικές εταιρίες, αλλά και σχετικό εξοπλισμό (νέα μοντέλα πικάπ, ενισχυτών, πλυντήρια δίσκων, αξεσουάρ και ό,τι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει τους μουσικόφιλους) για να χτίσουμε τα ηχοτοπία των ονείρων μας. Οι πάγκοι όμως δεν θα ξεχυλίζουν μόνο από νότες. Αυτή τη φορά μας έταξαν και κόμιξ, χιλιάδες τίτλους, σπάνιους αλλά και καινούργιους που έρχονται από το εξωτερικό. Σηκώστε μανίκια, η υπόθεση σηκώνει ψάξιμο!

Περισσότερες πληροφορίες

Vinyl is back

  • Εκδηλώσεις

Για βινίλια από καταστήματα, συλλέκτες κι εταιρείες, σχετικό εξοπλισμό (πικάπ, αξεσουάρ κ.ά.) αλλά και κόμικς. Και ακόμη συναυλίες και παράλληλες εκδηλώσεις

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Ανοιχτές Πόρτες" φέτος στο Κτήμα Αβαντίς θα είναι μία μεγάλη και διπλή γιορτή

Οι φετινές "Ανοιχτές Πόρτες" συμπίπτουν με τα 30 χρόνια του Οινοποιείου για αυτό και το πρόγραμμα στις 18-19 Μαίου τα έχει όλα!

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
16/05/2024

Ολοκλήρωση εργασιών προστασίας στον ναό του Αγίου Αθανασίου Αφιδνών

Οι εργασίες υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τις εγκεκριμένες από το ΥΠΠΟ μελέτες για την στερέωση και αποκατάσταση του ναού και την συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου του.

Τι θα φέρει αυτό το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ;

Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο και υπαίθριες εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο δίνουν την αφορμή να κατηφορίσουμε στο πιο δροσερό σημείο της πόλης.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Οινοτουρισμού

Η Υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι το Συμβούλιο αποτελεί ένα ουσιαστικό εργαλείο το οποίο μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο Οινοτουρισμός για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας συνολικά.

Χάρης Δούκας: "Η πόλη δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και νέα μεγαθήρια"

Στον Δήμο Αθηναίων εφαρμόζεται αποκλειστικά το β.δ. του 1955, ως προς τα μέγιστα επιτρεπόμενα ύψη οικοδομών.

Άνοιξη με ασφαλείς αγορές και έναν μεγάλο διαγωνισμό με χρηματικά έπαθλα έως και 1.000 ευρώ

Οι αγορές με Visa είναι κάθε φορά fun, αλλά τι θα έλεγες αν μπορούσες να κερδίσεις έως και 1.000€ για τις μικρές και μεγάλες σου συναλλαγές;

Γιορτή της Μητέρας: Ξεχωριστές προτάσεις για να περάσεις την ημέρα με τη μαμά σου

Απολαύστε θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις, ξεχωριστές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές και εξατομικευμένα δώρα για μια αξέχαστη γιορτή με τη μαμά σας.