ΣΟΥΡΩΤΗ

Κερδίστε από δύο κιβώτια με ανθρακούχα φυσικά μεταλλικά νερά ΣΟΥΡΩΤΗ και ξεδιψάστε κάνοντας καλό στην υγεία σας, απολαμβάνοντας ένα από τα πιο εμπλουτισμένα φυσικά μεταλλικά νερά στον κόσμο.

Δηλώστε συμμετοχή απαντώντας σε τρεις απλές ερωτήσεις και 5 τυχεροί, που θα απαντήσουν σωστά θα κερδίσουν μετά από κλήρωση από δύο κιβώτια ΣΟΥΡΩΤΗ, το ένα με 24 τεμάχια ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό και το δεύτερο με 24 τεμάχια ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό με λεμόνι, όλα σε κουτάκια αλουμινίου των 330ml.

Με έναν αιώνα ήδη στην πλάτη της, από το 1916, η ΣΟΥΡΩΤΗ επιβεβαιώνει την ισχυρή θέση της στην αγορά και φιλοδοξεί να γίνει ένα αναγνωρίσιμο brand σε όλη την Ευρώπη.

To νερό της ΣOΥΡΩΤΗΣ έχει αναγνωριστεί από το 1991 ως Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ασβεστoύχo, μαγνησιoύχo, υπόξινo, oξυανθρακoύχo, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νoμoθεσία και περιλαμβάνεται στoν ευρωπαϊκό κατάλoγo Φυσικών Μεταλλικών Νερών.

Είναι πλούσιο σε όξινα ανθρακικά, σε πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία (όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, λίθιο) τα οποία είναι απαραίτητα, όπως και οι βιταμίνες, για την καλή υγεία του οργανισμού και την καλή φυσική κατάσταση. Ένα λίτρο ΣΟΥΡΩΤΗ προσφέρει περίπου το 1/5 των ημερησίων αναγκών σε ασβέστιο και περίπου το 1/6 των ημερησίων αναγκών σε μαγνήσιο ενός ενήλικου ατόμου.

Πρόκειται για νερό εξαιρετικά χωνευτικό και δροσιστικό, το οποίο ομαλοποιεί τη λειτουργία του πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος.

Η ΣOΥΡΩΤΗ δεν περιέχει θερμίδες, oύτε συντηρητικά πρόσθετα.

Περισσότερα στο: www.souroti.gr

Οι τυχεροί που απάντησαν σωστά και κερδίζουν δύο κιβώτια με ανθρακούχα φυσικά μεταλλικά νερά ΣΟΥΡΩΤΗ είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΩΛΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΛΗΣ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΟΜΝΗΝΟΥ
ΠΟΠΗ ΚΑΜΠΕΡΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΙΕΝΝΗ

Οι σωστές απαντήσεις είναι:
1. Τι είναι η ΣΟΥΡΩΤΗ; Ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό από την ομώνυμη πηγή
2 Το νερό ΣΟΥΡΩΤΗ είναι πλούσιο σε; Ασβέστιο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Λίθιο
3. Πότε ιδρύθηκε η ΣΟΥΡΩΤΗ Το 1916

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών κτίριο Β, 9ος όροφος), από τις 6/6/2018 – 20/6/2018 (10 π.μ. – 5:30 μ.μ), με επίδειξη της ταυτότητάς τους.