Ο Θέμος Σκανδάμης στο «Σταυρός του Νότου Club» με τον καινούριο δίσκο του

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις

Ο Θέμος Σκανδάμης στο «Σταυρός του Νότου Club» με τον καινούριο δίσκο τουΟ Θέμος Σκανδάμης στον τέταρτο δίσκο του, με τίτλο «Το σπίτι μου», με τραγούδια που κινούνται σε ευρύ φάσμα μουσικών επιδράσεων και με εξίσου ευρεία ποικιλία διαθέσεων. Ήχοι και μουσικές του κόσμου φλερτάρουν με τα ρεμπέτικα του Μάρκου Βαμβακάρη και μετά κάνουν στροφή και περνούν στον ιδιάζοντα λυρικό ποιητικό κόσμο του Leonard Cohen, διατηρώντας τη δική τους λεπτή ευαισθησία αλλά και χιούμορ και ειρωνεία. Ο Σκανδάμης καλλιεργεί μια δική του κατεύθυνση μέσα στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, πράγμα που φαίνεται σε όλη τη δισκογραφική του παρουσία και, κυρίως, στον τελευταίο του αυτό δίσκο στον οποίο συμμετέχει σε ρόλο-έκπληξη ο Νίκος Πορτοκάλογλου, και τον οποίο παρουσιάζει στις 12 Νοεμβρίου στο «Σταυρός του Νότου Club».

οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για τη συναυλία στις 12 Νοεμβρίου στο «Σταυρός του Νότου Club», ειναι οι:

JOHN NELLOS
KΥΡΙΑΚΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ
NIKOS KALLIKAS
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΛΑΤΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΣΚΛΗΡΟΥ
ΕΡΗ ΒΡΑΧΑ
ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΤΣΙΡΑ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΕΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΣ
ΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΡΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΡΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΦΛΩΡΑ ΚΟΛΙΑΡΑΚΗ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΛΗ

Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το Σταυρό του Νότου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.