Οίνος ο Αγαπητός

Κερδίστε ένα σεμινάριο οινογνωσίας στον «Οίνο τον Αγαπητό»

Πάρτε μέρος στον νέο μας διαγωνισμό και διεκδικήστε τον 1ο κύκλο σεμιναρίων οινογνωσίας «Εισαγωγή στο θαυμαστό κόσμο του κρασιού» με ξεναγό τον οινολόγο Δρ Δημήτρη Χατζηνικολάου από τον «Οίνο τον Αγαπητό». Ο κύκλος σεμιναρίων ξεκινά την Τετάρτη 15 Μαρτίου, συνεχίζεται την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 29 Μαρτίου στην ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα του «Οίνου του Αγαπητού».

Ο νικητής θα παρακολουθήσει τον 1ο κύκλο σεμιναρίων εντελώς δωρεάν, ενώ δίνεται και έκπτωση 50% στην τιμή συμμετοχής για τον συνοδό του. Η συνολική αξία του δώρου είναι 200 ευρώ.

Λίγα λόγια για τον «Οίνο τον Αγαπητό»

Ο «Οίνος ο Αγαπητός» μας προσκαλεί σε ένα υπέροχο ταξίδι στον μαγικό κόσμο του κρασιού, με ενημερωτικά σεμινάρια οινογνωσίας, γευστικές βραδιές οινοπαραγωγών, οινικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και εξορμήσεις σε αμπελοτόπια, που διοργανώνει, με επικεφαλής τον καταξιωμένο οινολόγο και γευσιγνώστη Δρ Δημήτρη Χατζηνικολάου. Στην κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα σεμιναρίων του, οι τέσσερις κύκλοι οινογνωσίας απευθύνονται τόσο στους απλούς καταναλωτές, όσο και σε μελλοντικούς επαγγελματίες. Κάθε συνάντηση περιλαμβάνει συγκεκριμένη θεματολογία, υποστηρίζεται από οπτικοακουστικό υλικό και γευσιγνωσία επιλεγμένων κρασιών συνοδεία τυριών και αλλαντικών. Κάθε κύκλος ολοκληρώνεται μετά από 3 δίωρες συναντήσεις. Μετά το τέλος των τεσσάρων κύκλων, χορηγείται «δίπλωμα συμμετοχής» και πλέον ο συμμετέχων μπορεί να περάσει στο μεταπτυχιακό τμήμα (5ος κύκλος) και στα “Masters”. Περισσότερα στο www.oinosoagapitos.gr

Ο τυχερός που κερδίζει ένα σεμινάριο οινογνωσίας στον «Οίνο τον Αγαπητό», είναι ο:

ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι σωστές απαντήσεις είναι:
1. Πού βρίσκεται ο «Οίνος ο Αγαπητός»… ; Μελίσσια
2 Πόσοι είναι οι βασικοί κύκλοι σεμιναρίων οινογνωσίας… ; Τέσσερεις
3. Ποιος κύκλος έχει ως θέμα «Μύηση στην τέχνη & την τεχνική της γευσιγνωσίας… ; 2ος

Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής του.