Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Το Αυτό» (Τόμος Ι & ΙΙ)!

Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα πιο τρομακτικά βιβλία όλων των εποχών που υπογράφει ο μαέστρος του φόβου Στίβεν Κιγνκ.

Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Το Αυτό» (Τόμος Ι & ΙΙ)!

Ο κόσμος δεν ήταν προετοιμασμένος για «Το Αυτό» όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1986. Το έργο του Κινγκ που ήταν ήδη διαβόητο για το ανατριχιαστικό περιεχόμενό του, απέκτησε νέες διαστάσεις στο δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση βιβλίο που έχει γράψει ποτέ και έγινε μπεστ σέλερ. Σε αυτό, λυκάνθρωποι, μούμιες, βρικόλακες και όλων των ειδών μυθικά πλάσματα συνδυάζονται στην υπόθεσή του, που αφορά μια παρέα παιδιών στη φανταστική πόλη Ντέρι. Η πόλη έχει στοιχειωθεί από μια κακόβουλη οντότητα η οποία εμφανίζεται κάθε 27 χρόνια και θρέφεται αποκλειστικά με παιδιά. Το βιβλίο ακολουθεί τις εφιαλτικές περιπέτειες των ηρώων ως παιδιά και αργότερα ως ενήλικες.

 

Λίγα χρόνια αργότερα η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου εκτόξευσε τη φήμη του, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης με 36 εκατ. θεατές, και σήμερα απόκτα κινηματογραφικό αδελφάκι αντάξιο της κληρονομιάς του. Το «Αυτό» σε σκηνοθεσία Άντι Μουσκέτι αναβιώνει ιδανικά την ατμόσφαιρα του βιβλίου σε ένα ενθουσιαστικό αποτέλεσμα που εγκρίνει ο ίδιος ο Στίβεν Κινγκ και έχει ήδη ξεπεράσει τα 100.000 εισιτήρια στην Ελλάδα.

Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Το Αυτό» (Τόμος Ι & ΙΙ)!

Δείτε παρακάτω τον Στίβεν Κινγκ να μιλά για το κινηματογραφικό «Αυτό»:

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας:

ΤΟ «ΑΥΤΟ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΤΟ ΑΥΤΟ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER

Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα αντίτυπου του βιβλίου " ΤΟ ΑΥΤΟ" ειναι οι:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΨΑΛΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών Κτίριο Β, 9ος όροφος) με επίδειξη της ταυτότητας τους από τη Πέμπτη12/10 -26/10 ( 10:30-17:30)