Φοβού τον Πεθερό

Κερδίστε προσκλήσεις για την avant-premiere της ξεκαρδιστικής κωμωδίας

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζ. Κ. Σίμονς («Χωρίς Μέτρο», «Ένας Άλλος Κόσμος») ταλαιπωρεί τον επίδοξο γαμπρό του Εμίλ Χιρς στη σπαρταριστή κωμωδία του Γκάβιν Γουίσεν «Φοβού τον Πεθερό». Γίνετε οι πρώτοι που θα την παρακολουθήσουν στη σκοτεινή αίθουσα των Village Cinemas στον Άγιο Δημήτριο την Τρίτη 21 Μαρτίου.

Ο Μάρτιν (Εμίλ Χιρς) ένας επίδοξος μουσικός που ζει στο Λος Άντζελες, γνωρίζει τον "τρομακτικό" κύριο Γκάλο (Τζ. Κ. Σίμονς), πατέρα της συντρόφου του, Τζίνι. Το δείπνο της γνωριμίας τους καταλήγει μάλλον σε καταστροφή, καθώς ο Γκάλο δείχνει εμφανώς ότι δεν εντυπωσιάζεται από τον Μάρτιν. Έξι μήνες αργότερα, ο Γκάλο εμφανίζεται στο κατώφλι του Μάρτιν αναζητώντας την κόρη του. Παρόλο που είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει, ο Μάρτιν "πείθεται" από τον Γκάλο να τον πάει στο σπίτι της. Η Τζίνι όμως, δεν είναι ούτε εκεί κι έτσι αναγκάζονται να περάσουν την υπόλοιπη μέρα μαζί, αναζητώντας τα ίχνη της. Μέσα από υλικές ζημιές και κάποιες παρανομίες, οι δύο άνδρες θα αρχίσουν να χτίζουν μια μάλλον απίθανη φιλία, καθώς θα ανακαλύψουν ότι οι ίδιοι, και όχι η Τζίνι, είναι αυτοί που στην ουσία έχουν χάσει τους εαυτούς τους.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Γουίσεν
Σενάριο: Σεθ Όουεν
Ηθοποιοί: Τζ. Κ. Σίμονς, Εμίλ Χιρς, Τάραν Κίλαμ, Άναλεϊ Τίπτον, Κρίστεν Σάαλ

ΤΟ «ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER

Οι τρυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την avant-premiere της ταινίας που θα γίνει την Τρίτη 21/3 (8.30 μ.μ.) στον κινηματογράφο Village Cinemas Athens Metro Mall (Λ.Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος)

ΜΑΡΙΑ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗ
ΣΟΦΙΑ ΧΕΤΖΑΚΗ
ΕΡΝΕΣΤΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ
ΣΤΕΛΛΑ ΓΑΣΠΑΡΗ - ΚΑΚΑΡΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΝΑΚΛΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ
DORINA COBZARU
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΚΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΟΓΕΝΗ
ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΥ
ΦΛΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΡΕΛΙΩΖΗΣ
ΑΘΗΝΑ ΚΑΣΑΔΕΛΛΗ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.