Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» και κάρτες μέλους αθηνόραμα Club

Το φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» έρχεται σε λίγες μέρες γι' άλλη μια χρονιά στην Τεχνόπολη! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.elladagiortigefseis.gr, ενημερωθείτε για το φεστιβάλ και απαντήστε στις παρακάτω δύο ερωτήσεις, για να διεκδικήσετε δώρα.
Οι 20 τυχεροί που θα κληρωθούν θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για το φεστιβάλ, ενώ οι 5 πρώτοι θα κερδίσουν επιπλέον και μια κάρτα μέλους αθηνόραμα Club.

Τι είναι το αθηνόραμα Club

Το αθηνόραμα Club είναι ένα club μελών του «αθηνοράματος», που δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να απολαμβάνουν έξυπνα και πιο οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Το αθηνόραμα Club συνεργάζεται με εκατοντάδες χώρους από όλο το φάσμα της γαστρονομίας, της ψυχαγωγίας και της πολιτιστικής ζωής της Αθήνας, εξασφαλίζοντας για τα μέλη του ειδικές τιμές και εκπτώσεις μέχρι και 50% σε:


Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΛΕΙΣΕ


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για το «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις» και μια κάρτα μέλους αθηνόραμα Club , είναι οι εξής:

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑ
ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΡΟΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Οι τυχεροί που κερδίζουν μια διπλή πρόσκληση για το «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις», είναι οι:

ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΖΙΩΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΜΑΡΩ
ΑΣΦΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΜΑΝΕΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΦΙΛΕΙΜΩΝΑΣ
ΠΑΠΠΑ ΙΣΜΗΝΗ
ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ZAΚΥΝΘΙΝΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΑΝΑ

*Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο προσκλήσεων του φεστιβάλ, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.