Μπάρμπα Στάθης

Κερδίστε όλη τη σειρά Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης και αναδείξτε τη μαγειρική σας με τον πιο ευφάνταστο και θρεπτικό τρόπο!

Νέος διαγωνισμός!

Δηλώστε συμμετοχή και 3 τυχεροί, που θα απαντήσουν σωστά στις παρακάτω ερωτήσεις, θα κερδίσουν από ένα κιβώτιο με όλα τα προϊόντα της σειράς Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης!

Σε νέες εντυπωσιακές συσκευασίες και με 2 ολοκαίνουριες γευστικές προτάσεις, κυκλοφορεί η σειρά Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης!

Ο Μπάρμπα Στάθης συνδύασε λαχανικά τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν και εκλεκτό, ελληνικό ρύζι από τους ορυζώνες της Μακεδονίας σε διαφορετικούς συνδυασμούς:

Ρύζι με καλαμπόκι, Ρύζι με μανιτάρια, Ρύζι κίτρινο Mexicana: τρεις γευστικοί συνδυασμοί που έχουν ήδη κατακτήσει τη θέση τους στο καθημερινό τραπέζι. Αναζητήστε τους στις νέες συσκευασίες!

Ρύζι καστανό με ρεβίθια: ένας νέος, πρωτοποριακός συνδυασμός καστανού ρυζιού με ρεβίθια, σταφίδες και αρακά. Πηγή πρωτεϊνών, φωσφόρου και… θρεπτικής απόλαυσης!

Ρύζι κίτρινο με πιπεριές και κουρκουμά: ακόμη μία νέα γευστική πρόταση που ξεχωρίζει για τη μοναδική γεύση της και το χρώμα που θα δώσει σε κάθε πιάτο!

Γνωρίστε σήμερα ολόκληρη τη σειρά στις καταψύξεις των σούπερ μάρκετ και επιδοθείτε στους πιο γευστικούς συνδυασμούς!

Περισσότερες πληροφορίες: www.barbastathis.com

Οι τυχεροί που απάντησαν σωστά και κερδίζουν από από ένα κιβώτιο με όλα τα προϊόντα της σειράς Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης, είναι οι εξής:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΒΟΥΣΟΓΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΙΣΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΟΣΙΝΟΣ

Οι σωστές απαντήσεις είναι:
1. Πόσοι είναι οι γευστικοί συνδυασμοί Ρυζιού με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης; 5
2 Υπάρχει στη σειρά Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης συνδυασμός λαχανικών με καστανό ρύζι; Ναι
3. Έχει υψηλή διατροφική αξία η σειρά Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης;Ναι

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους.