THE PASS
by Schweppes

Δείξε χαρακτήρα, γίνε μέλος του Schweppes, κέρδισε μοναδικά δώρα
και ζήσε έντονες εμπειρίες στην πόλη σου.

Είναι θέμα χαρακτήρα


Όταν στις αρχές του 1770 ο Ελβετός ωρολογοποιός και ερασιτέχνης επιστήμονας Johann Jacob Schweppe ανακάλυψε την τέχνη της αλχημείας, ξόδεψε κοντά μία δεκαετία μέσα στο εργαστήριό του με μοναδικό του στόχο να δημιουργήσει μία τελείως πρωτοποριακή εμπειρία στον κόσμο του drinking. Αφού παρατήρησε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια της φύσης στην παραγωγή ανθρακούχων φυσικών νερών, τελικά τα κατάφερε. Το 1783 κυκλοφορεί το πρώτο αναψυκτικό παγκοσμίως, ιδρύει την ομώνυμη εταιρία με αξιοσημείωτη επιτυχία και ταυτόχρονα ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία της cocktail κουλτούρας, εξασφαλίζοντας μία θέση στο βάθρο των mixologists.

Το να φτάνεις τους στόχους σου, σίγουρα δεν είναι μία εύκολη υπόθεση και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται διαρκώς μέσα από τις ιστορίες των πιο αποφασιστικών ανθρώπων. Είτε ονειρεύεσαι μία καταξιωμένη καριέρα με μεγάλες χρηματικές απολαβές και απαστράπτον κοινωνικό status είτε απλώς θέλεις μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, πάθος και ανατροπές, το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου το ποιός πραγματικά είσαι και το πού θέλεις να φτάσεις. Τότε μόνο θα μπορέσεις να το διεκδικήσεις.


Χτίζοντας χαρακτήρα μέχρι σήμερα


Με βασικό συστατικό της επιτυχίας το αρχικό πάθος για πρωτοπορία και δημιουργία νέων premium εμπειριών στη γεύση, το Schweppes συνεχίζει να αναδεικνύεται όλο και περισσότερο σε σύμβολο στιλάτης αυθεντικότητας και διαχρονικής επιτυχίας σε αμέτρητες χώρες ανά τον κόσμο. Καθημερινά ανοίγει την αγκαλιά του σε περισσότερους λάτρεις της ανθρακούχας παράδοσης που ξέρουν να αναγνωρίζουν και να εκτιμούν το χαρακτήρα του, με τα κλασσικά Schweppes Soda Water, Schweppes Ginger Ale και Schweppes Tonic Water να απολαμβάνονται είτε μόνα τους ή να δίνουν την απαραίτητη σπιρτάδα σε ένα cocktail, όπως και με τα έντονα δροσιστικά Schweppes Bitter Lemon και το μη αλκοολούχο Schweppes Mojito.

Aπολαύστε Υπεύθυνα: www.apolafste.ypefthina.eneap.gr


Γινε μέλος στο THE PASS by Schweppes και κέρδισε premium δώρα και εμπειρίες


Το νέο club THE PASS by Schweppes έρχεται για να δώσει ακόμα περισσότερα προνόμια σε όσους εμπιστεύονται τη γευστική τους παλέτα στην κλασική σπιρτάδα του Schweppes, επεκτείνοντας το ταξίδι της εμπειρίας εντός και εκτός του ποτηριού. Εισιτήρια για κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, δωροεπιταγές για fashion items καθώς και ποτά με Schweppes σε εντυπωσιακά rooftop cocktail bar του κέντρου είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά δώρα που περιμένουν τα εγγεγραμμένα μέλη σε κληρώσεις ανά εβδομάδα.

Για να εξασφαλίσεις το δικό σου εισιτήριο στο προνομιακό club του Schweppes, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «δείξεις χαρακτήρα» απαντώντας στο ειδικό ερωτηματολόγιο που ακολουθεί. Εγκαινιάζοντας τις κληρώσεις δώρων στις 27 Απριλίου, το πρώτο exclusive Combo Pass θα κληρώσει για 20 ήδη εγγεγραμμένα μέλη του THE PASS από 1 διπλό εισιτήριο για Θεατρική παράσταση, 1 διπλό εισιτήριο για τα Village, 2 Cocktail με Schweppes και 1 αντικείμενο Fashion. Αναλυτικά η λίστα των δώρων είναι η εξής :

 • 10 διπλά εισιτήρια
  για το θεατρικό έργο-σταθμός του Ζαν Ζενέ, «Οι Δούλες», σε σκηνοθεσία του Τάσου Σαγρή.
 • 10 διπλά εισιτήρια
  για την γλυκόπικρη θεατρική κωμωδία «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία της Ιόλης Ανδρεάδη.
 • 20 διπλά εισιτήρια
  για τα Village Cinemas, σε ταινία και περιοχή επιλογής του μέλους
 • 40 ποτά με Schweppes
  στο rooftop bar του boutique hotel «Zillers», σε συνδυασμό cocktail ή mocktail επιλογής του μέλους
 • 10 δωροεπιταγές
  αξίας 80€ η καθεμία από την Orsalia Parthenis, για αγορά γυναικείου ή αντρικού προϊόντος (μέσω e-shop) επιλογής του μέλους
 • 10 δωροεπιταγές
  αξίας 80€ η καθεμία από το mezoura.com για tailored πουκάμισο «Mezoura», επιλογής του μέλους

Φυσικά, τα δώρα συνεχίζονται και για τους επόμενους μήνες, μιας και κάθε εβδομάδα νέοι νικητές θα προκύπτουν από τις επόμενες κληρώσεις.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό


Απάντησε σωστά, γίνε μέλος του THE PASS by Schweppes και μπες αυτόματα στην κλήρωση για 20 Combo Pass δώρα! Στις 27 Απριλίου έρχεται το πρώτο Combo Pass για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Schweppes Club, που θα περιλαμβάνει 1 διπλό εισιτήριο για θεατρική παράσταση, 1 διπλό εισιτήριο για κινηματογραφική ταινία​ στα Village​, 2 Cocktail (ή Mocktail) με Schweppes ​στο Zillers και 1 αντικείμενο Fashion ​από το mezoura.com ή από την Orsalia Parthenis​.​