Κερδίστε 22 διπλές προσκλήσεις για το Nespresso Atelier!

Το Nespresso Atelier, το παγκόσμιο project της Nespresso, ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καλώντας τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας σε ένα μοναδικό ταξίδι όπου η υψηλή ποιότητα του καφέ Nespresso συναντά τις δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σεφ.

Eίκοσι δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. στο Nespresso Atelier για μια ισχυρή δόση γαστρονομικού σασπένς με άρωμα καφέ. Θα έχουν έτσι την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την προετοιμασία αλμυρών και γλυκών πιάτων από βραβευμένους με αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο σεφ, καθώς και αναγνωρισμένους pastry chefs και να γευτούν δημιουργίες με πρωταγωνιστή τον καφέ εμπνευσμένες από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής κουζίνας.

Το Nespresso Atelier όμως δεν θα είναι μόνο αυτό: θα γίνει η συνάντηση όπου το φαγητό γίνεται τροφή για σκέψη και αντίστροφα, ένα σύγχρονο Συμπόσιο με πρωταγωνιστή τον καφέ Nespresso.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για το Nespresso Atelier [Σωρού 22 &Χελμού, Μαρούσι (είσοδος από Χελμού)], την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ., είναι οι εξής:

ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΒΛΑΙΔΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΑ
ΒΡΑΧΑ ΕΡΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΤΟΜΑΖΙΝΑ
ΖΟΥΝΗ ΜΑΓΔΑ
ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ
ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ ΕΡΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ
ΚΩΤΣΗΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΤΙΝΑ
ΠΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
ΠΕΡΑΚΗΣ ΕΡΝΕΣΤΟΣ
ΠΕΤΡΟΛΕΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΑΛΑΜΟΡ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΣΜΟΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
ΤΟΥΣΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email για περεταίρω πληροφορίες σχετικά με την πρόσκλησή τους.