Αυτά είναι τα καλύτερα σουβλάκια της Αθήνας!

Οι αναγνώστες του αθηνοράματος ψήφισαν μαζικά και ανέδειξαν τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας σε τρεις κατηγορίες.

Ο πρώτος για την κατηγορία ΓΥΡΟΣ ψηφίστηκε ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Κυψέλη

Ο πρώτος για την κατηγορία ΚΑΛΑΜΑΚΙ ψηφίστηκε ο ΕΛΒΙΣ στον Κεραμεικό

Ο πρώτος για την κατηγορία ΚΕΜΠΑΜΠ ψηφίστηκε ο ΘΑΝΑΣΗΣ στο Μοναστηράκι

Η ελληνική εταιρεία METRO Cash & Carry που υποστήριξε το διαγωνισμό συγχαίρει τους νικητές και σας εύχεται πολλές γευστικές εξόδους παρέα με το εθνικό μας street έδεσμα.

Δείτε τους φιναλίστ του διαγωνισμού ανά κατηγορία, περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματα, αλλά και τους συμμετέχοντες που κερδίζουν τα πλούσια δώρα εδώ.

ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το αθηνόραμα και το METRO Cash & Carry διοργανώνουν έως τη Δευτέρα 17 Ιουλίου την πιο νόστιμη ψηφοφορία που έχετε συμμετάσχει ποτέ, από την οποία όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Αναδείξτε τους καλύτερους

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει γνώμη για αυτό... Είναι σούπερ γευστικό και πατ κιουτ στην παρασκευή, τραντίσιοναλ και ποπ, τυλιχτό και σκέτο, απόλαυση και ακολασία μαζί! Γι' αυτό, ήρθε η ώρα να αναδείξουμε όλοι μαζί το κορυφαίο σουβλάκι της Αθήνας, στις τρεις «βασικές» κατηγορίες:

Καλύτερος γύρος
Καλύτερο καλαμάκι
Καλύτερο κεμπάπ

Όσοι ψηφίσουν μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα

5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα δείπνο για 2 άτομα σε αναγνωρισμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας, 5 τυχεροί θα παραλάβουν από μια σακούλα με Premium είδη από τα καταστήματα METRO Cash & Carry, 10 κερδίζουν από μια προνομιούχα κάρτα αθηνόραμα Club, ενώ 5 θα παραλάβουν από μια διπλή πρόσκληση για το γευστικό event βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα καλύτερα σουβλατζίδικα που θα αναδείξει η ψηφοφορία.

Για το event βράβευσης θα δοθούν 5 ακόμη διπλές προσκλήσεις σε όσους ψηφοφόρους συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes στη φωτογραφία που θα αναρτήσουν στο instagram στα hashtags #athinorama, #athinoramabestsouvlaki και #metrocc, τα οποία θα γεμίσουν με... ζουμερές εικόνες τα timeline σας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Από τη ψηφοφορία δεν κερδίζουν μόνον οι αναγνώστες, αλλά και οι επαγγελματίες που θα διακριθούν

Ο πρώτος σε κάθε κατηγορία θα παραλάβει ένα πιστωτικό τιμολόγιο αξίας 200€ (για αγορές από τα καταστήματα METRO Cash & Carry, την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα (48 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα). Η αλυσίδα METRO Cash & Carry με 40 χρόνια εμπειρία στο χονδρεμπόριο, διαθέτει ισχυρή οργανωτική δομή που σέβεται τις ανάγκες του επαγγελματία και κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στον κλάδο διεκδικώντας δικαίως το ρόλο του ηγέτη στην αγορά.