ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το αθηνόραμα και το METRO Cash & Carry διοργανώνουν έως την Πέμπτη 15 Ιουνίου την πιο νόστιμη ψηφοφορία που έχετε συμμετάσχει ποτέ, από την οποία όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Αναδείξτε τους καλύτερους

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει γνώμη για αυτό... Είναι σούπερ γευστικό και πατ κιουτ στην παρασκευή, τραντίσιοναλ και ποπ, τυλιχτό και σκέτο, απόλαυση και ακολασία μαζί! Γι' αυτό, ήρθε η ώρα να αναδείξουμε όλοι μαζί το κορυφαίο σουβλάκι της Αθήνας, στις τρεις «βασικές» κατηγορίες:

Καλύτερος γύρος
Καλύτερο καλαμάκι
Καλύτερο κεμπάπ

Όσοι ψηφίσουν μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα

5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα δείπνο για 2 άτομα σε αναγνωρισμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας, 5 τυχεροί θα παραλάβουν από μια σακούλα με Premium είδη από τα καταστήματα METRO Cash & Carry, 10 κερδίζουν από μια προνομιούχα κάρτα αθηνόραμα Club, ενώ 5 θα παραλάβουν από μια διπλή πρόσκληση για το γευστικό event βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα καλύτερα σουβλατζίδικα που θα αναδείξει η ψηφοφορία.

Για το event βράβευσης θα δοθούν 5 ακόμη διπλές προσκλήσεις σε όσους ψηφοφόρους συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes στη φωτογραφία που θα αναρτήσουν στο instagram στα hashtags #athinorama, #athinoramabestsouvlaki και #metrocc, τα οποία θα γεμίσουν με... ζουμερές εικόνες τα timeline σας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Από τη ψηφοφορία δεν κερδίζουν μόνον οι αναγνώστες, αλλά και οι επαγγελματίες που θα διακριθούν

Ο πρώτος σε κάθε κατηγορία θα παραλάβει ένα πιστωτικό τιμολόγιο αξίας 300€ (με ΦΠΑ) και οι δύο επόμενοι από ένα πιστωτικό τιμολόγιο αξίας 150€ (με ΦΠΑ) για αγορές από τα καταστήματα METRO Cash & Carry, την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα (48 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα). Η αλυσίδα METRO Cash & Carry με 40 χρόνια εμπειρία στο χονδρεμπόριο, διαθέτει ισχυρή οργανωτική δομή που σέβεται τις ανάγκες του επαγγελματία και κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στον κλάδο διεκδικώντας δικαίως το ρόλο του ηγέτη στην αγορά.

Για να ψηφίσετε...

Θα πρέπει καταρχήν να κάνετε log in (θα χρειαστεί εγγραφή εάν δεν την έχετε ήδη κάνει) στην online κοινότητα του αθηνοράματος, μια διαδικασία που διασφαλίζει την απόλυτη αξιοπιστία σε κάθε ψηφοφορία που γίνεται στο site.

Στη συνέχεια συμπληρώνετε την ειδική φόρμα, γράφοντας το καλύτερο σουβλατζίδικο σε κάθε μία κατηγορία ξεχωριστά, δηλαδή το κορυφαίο καλαμάκι, γύρο και κεμπάπ της πόλης, συμπληρώνοντας στη συνέχεια στα σχόλια το λόγο για τον οποίο το ψηφίσατε. Μπορείτε να ψηφίσετε σε μια, δυο ή και στις τρεις κατηγορίες, ανάλογα με την προτίμηση σας.

Η ψηφοφορία λήγει την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στις 1 μ.μ. Αμέσως μετά την λήξη του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αλλά και τα ονόματα των αναγνωστών που κέρδισαν τα δώρα.