James Joyce (The)

Η Guinness και τα ιρλανδικά ουίσκι (όχι ότι δεν υπάρχουν κι άλλες επιλογές) ρέουν σε μια κλασική, επενδυμένη με ξύλο παμπ, που σε πάει από το Μοναστηράκι μέχρι το Δουβλίνο. Μεγάλη μπάρα, προτάσεις φαγητού ανάλογες του χώρου (steak & Guinness pie, λουκάνικα, μπέργκερ, fish & chips κ.λπ.), αθλητικές μεταδόσεις στις οθόνες και κάποιες φορές live μουσικές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/03/2024

Οι ιρλανδικές (και όχι μόνο) παμπ των Αθηνών

Εκείνα τα μέρη της πόλης που μοιάζουν ιδανικά για να γιορτάσεις καταλλήλως την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Πού θα γιορτάσουμε το Saint Patrick’s Day;

Η μεγαλύτερη εθνική γιορτή της Ιρλανδίας έχει φτάσει και στην χώρα μας και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι Αθηναίοι το γιορτάζουν στις pubs της πόλης με παραγεμισμένες pints στο χέρι, χορεύοντας και τραγουδώντας σαν γνήσιοι Ιρλανδοί.

Αυτές είναι οι καλύτερες μπιραρίες της Αθήνας!

Μετά το... εξαντλητικό beer crawling τεσσάρων συντακτών του «α» σε είκοσι σκοτσέζικες και ιρλανδικές παμπ, μπιραρίες, beer bars και ζυθο-εστιατόρια της πόλης, επιβεβαιώνουμε ότι η κουλτούρα του αφρού είναι στα χάι της.

Ναι, είχαμε Halloween και στο χωριό μας!

Φόρεσε μια τρομακτική στολή και διασκέδασε μέχρι... θανάτου στα καλύτερα θεματικά parties με αφορμή την ξενόφερτη γιορτή που έχουμε υιοθετήσει ως δεύτερες Απόκριες.

3 τρόποι να συναντήσεις τον Άγιο Patrick (τον πότη)

Η γιορτή του Αγίου Πατρίκιου στις 17/3 είναι όντως γιορτή, κι όχι μόνο στην Ιρλανδία. Ακόμη και στην Αθήνα αν κάνεις κέφι για μια μπιρίτσα μπορείς να την πιεις... με τις ευλογίες του.