Χοροστάσιον

Ιστορικό rock club με φανατικό κοινό.

Tηλ:

Πληροφορίες:

Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

7 άχαστα events για pre-christmas μπαρότσαρκα στην πόλη

Τα μπαρ φόρεσαν τα γιορτινά τους και σας καλούν σε σπέσιαλ βραδιές που περιλαμβάνουν από live μουσικές, ανεβαστικά dj sets, μέχρι stand-up cοmedy και μουσικοθεατρικά performances, αλλά και ιδιαίτερα μπαζάρ για να βρείτε πρωτότυπα δώρα για τις γιορτές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
17/12/2021

Αποκριάτικα πάρτι με trash, kitch αλλά και... Netflix!

Έφτασε η ώρα για τα πιο ζωντανά κι εμπνευσμένα events της χρονιάς! Επιλέξαμε τα πιο δυνατά αποκριάτικα πάρτι που παίζουν στην πόλη για να κάψετε τον Καρνάβαλο με κέφι και άποψη.

17 προτάσεις για μια άκρως γιορτινή μπαρότσαρκα στην πόλη

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα εορταστικά events που συμβαίνουν στα μπαρ της πόλης, για να επιλέξετε που θα διασκεδάσετε φέτος τα Χριστούγεννα, αλλά και τις τελευταίες μέρες που απομένουν πριν αλλάξουμε δεκαετία.

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε ταράτσα;

Τέσσερα δυνατά party spots της πόλης μεταφέρουν την δράση στις ταράτσες τους με uptempo μουσικές, απίστευτη θέα, cocktails και ποτά κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.

Τα καλύτερα θεματικά μασκέ parties του Σαββατοκύριακου

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο δυνατά θεματικά πάρτι που παίζουν στην πόλη για να κάψετε τον Καρνάβαλο με κέφι και χάρη.

Τα καλύτερα πάρτι της Πρωτοχρονιάς

Από τα big room parties μέχρι τις πιο cozy clubbing καταστάσεις, αυτά είναι τα καλύτερα πάρτι γύρω από το αποκορύφωμα των φετινών γιορτών!

Open air ποτό στα... ανοιχτά του κέντρου

Είναι η εποχή που το κέντρο της πόλης αποκτά ζωντάνια χάρη σε όλους εμάς που αναζητάμε τη συναναστροφή έξω από τους τέσσερις τοίχους, με φόντο τα αστέρια ή και τα αξιοθέατα. Όπως και να ’χει, η θέα της Ακρόπολης από την ταράτσα του «Α For Athens», του «360° Cocktail Bar» ή του «Bios», έχει άλλη –τρισδιάστατη– χάρη.