Tyco

Το πρώτο Take Your Cocktail Out στην πόλη. Μπορείς να πάρεις ένα από τα δροσερά, ελαφριά κι ευχάριστα κοκτέιλ του Γιάννη Σταυρουλάκη στο χέρι και να κάνεις βόλτες στο κέντρο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Σχετικά άρθρα

4 cocktail πάρτι με νέες λίστες, εκλεκτούς καλεσμένους και... φρέσκα στρείδια!

Νέες λίστες κοκτέιλ περιμένουν να τις δοκιμάσετε, πάρτι με φρέσκα στρείδια και καλοφτιαγμένες Μαργαρίτες σας πάνε Μεξικό, μπαρ από το εξωτερικό καταλαμβάνουν τις ελληνικές μπάρες και ένα open bar street party σας προκαλεί να πιείτε όσο αντέχετε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
22/01/2020

10 μπαρ που άλλαξαν την σκηνή της Αθήνας

Από όσα μπαρ άνοιξαν (και έκλεισαν) την περασμένη δεκαετία, υπάρχουν τουλάχιστον δέκα που ξεχώρισαν για την πρωτοπορία τους, διαμορφώνοντας τις τάσεις της εγχώριας- και όχι μόνο- μπαρίστικης σκηνής.

5 spots για Daiquiri νέας γενιάς

To πιο αμφιλεγόμενο κοκτέιλ παίρνει την εκδίκησή του και επιστρέφει στις μπάρες πιο φρέσκο, καλοκαιρινό και ευφάνταστο από ποτέ. Απόδειξη πέντε από τις καλύτερες εκδοχές, που θα βρείτε σε ισάριθμα μπαρ της πόλης.

Το Tyco γίνεται ενός και το γιορτάζει

Γενέθλια έχει το λιλιπούτειο μπαράκι της Ρόμβης και οργανώνει ένα μεγάλο πάρτι, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Το fine drinking χτυπάει την πόρτα σας

Βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις για κοκτέιλ αλλά κι εκλεκτά brew, που βρίσκονται μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά από την πόρτα σας.

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go.