Molly Malone's Irish Pub

Η πρώτη ιρλανδέζικη pub που άνοιξε στην Αθήνα (το 2003), πήρε το όνομά της από ένα τραγούδι το οποίο γράφτηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, αποτελεί τον ανεπίσημο ύμνο του Δουβλίνου και αφορά τη ζωή μιας γυναικείας μορφής που μάλλον ανήκει στο χώρο του θρύλου. Στον πολυεπίπεδο χώρο όπου κυριαρχεί το ξύλο, η Guinness είναι η μπίρα επιλογής για να συνοδεύσεις παραδοσιακά πιάτα και να ακούσεις live μουσική που κινείται στο πεδίο της ιρλανδικής pop και rock και της country.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €25

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/03/2024

Οι ιρλανδικές (και όχι μόνο) παμπ των Αθηνών

Εκείνα τα μέρη της πόλης που μοιάζουν ιδανικά για να γιορτάσεις καταλλήλως την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Πού θα γιορτάσουμε το Saint Patrick’s Day;

Η μεγαλύτερη εθνική γιορτή της Ιρλανδίας έχει φτάσει και στην χώρα μας και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι Αθηναίοι το γιορτάζουν στις pubs της πόλης με παραγεμισμένες pints στο χέρι, χορεύοντας και τραγουδώντας σαν γνήσιοι Ιρλανδοί.

Αυτές είναι οι καλύτερες μπιραρίες της Αθήνας!

Μετά το... εξαντλητικό beer crawling τεσσάρων συντακτών του «α» σε είκοσι σκοτσέζικες και ιρλανδικές παμπ, μπιραρίες, beer bars και ζυθο-εστιατόρια της πόλης, επιβεβαιώνουμε ότι η κουλτούρα του αφρού είναι στα χάι της.