Zillers (The)

Η ατμόσφαιρα στην κορυφή του boutique ξενοδοχείου «The Zillers» θυμίζει μυστικό κήπο και η μεγάλη τζαμαρία δίνει απλόχερα θέα στη φωτισμένη πόλη και την Ακρόπολη. Τα ηνία της ανοιχτής πλέον κουζίνας κρατά ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Ρούσσος, προσφέροντας μια βιωματική περιπλάνηση στην ελληνική γεύση μέσα από δύο μενού γευσιγνωσίας (€ 95 & 125). Το σέρβις είναι φιλικό και αποτελεσματικό και τα signature cocktails αποτελούν ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€95 - €125

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πρώτη γεύση από το ανανεωμένο "The Zillers"

Αφήνοντας πίσω του τη Σαντορίνη για χάρη της πρωτεύουσας, ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Ρούσσος παρουσιάζει τη δική του οπτική για τη μοντέρνα ελληνική γεύση στο βραβευμένο εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
08/04/2024

Τα εστιατορικά "προσεχώς" του Μαρτίου

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης φέρνει ολοκαίνουργια εστιατορικά πρότζεκτ που μας ανοίγουν την όρεξη για γευστικές περιπλανήσεις από το κέντρο ως τα βόρεια και νότια προάστια.

Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away

Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ερμού: Πού τρως και πού πίνεις στις ανάπαυλες του γιορτινού shopping

Μερικά ενδιαφέροντα πιτ στοπ στον πιο δημοφιλή αθηναϊκό δρόμο της εποχής και στα σε-απόσταση-αναπνοής-πέριξ αυτού.

Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα

Η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.

Στο "The Zillers", η καλή μέρα από το brunch φαίνεται

Δεκατιανό υψηλών ταχυτήτων και ασυνήθιστων επιλογών με τη βραβευμένη υπογραφή του Παύλου Κυριάκη.